Zdravím Chlapy, takže som vlastníkom tohto noťaská. Celkom som spokojný čo sa týka výkonu atd. Len je pár vecí ktoré by som žiadal ozrejmiť.
Odstranil niekto problém 64 bit sleep mode, mal som aj 32 bit tam to v pohode ide.
Ovplyvňuje SCM hardware, mám takýto problém, že ked použijem eco mode vypne mi hardware wifi. V správcovi mám Disable, stále ručne ho musím zapínať.
Zatiaľ sa mi neprehrieva, ale topič je to kvalitný, chcem sa spýtať na chladiacu podložku, nejaké skúsenosti.
Klávesnica je trochu chabá, takže mám už o jednu tlačicu menej, dá sa vymeniť klávesnica bez toho aby som stratil záruku, lebo na mesiac sa mi nechce byť bez booku.
Dík za odpovede. d1vo
MSi GX630X-051CZ - klávesnica a windows 7 64 bit
Aktivní chladící podložky obecně dokází snížit teploty cpu/gpu o několik stupňů (svého času jsem jednu používal u špatně chlazeného 14" modelu na cad/hry a tam to dělalo 10-15 stupňů..).
Co se týká klávesnice, tak je tu zvlášť topic ohledně podložení MSI klávesnice, pro ty kterým se prohýbá, a je tam i návod na demontáž.
Co se týká klávesnice, tak je tu zvlášť topic ohledně podložení MSI klávesnice, pro ty kterým se prohýbá, a je tam i návod na demontáž.
mno
Nejde o prohýbání, píšu o tom kvůli tomu, že je tam odkaz na podrobný návod na demontáž klávesnice... Náhradní díle mají obvykle skladem servisy, buď ti to vymění sami, nebo to jde většinou koupit. Navíc moc bych za to nedal, že ta klávesnice s numblokem bude stejná pro většinu modelů MSI...
no
Rozebíráš to vždycky na vlastní triko. Nicméně, pokud se mrkneš na ten návod, tak si můžeš všimnout, že klávesnice se vyndává zvrchu přes SCM panel. Osobně mi neni jasné kam by výrobce na povrch dal tu plombu, aby nebyla videt, nebo dovnitr, aby se neporusila i v servise a šla skontrolovat.. Však prostuduj ten návod máš tam fotky, na netu možná bude i video.