janzat:
Sorry, ale kritika od uzivatela, ktoreho e-mail adresa je zhodna s menom technika u VBI (ktory by navyse sedel i vekovo), ktory ma niektore IP adresy z CVUT (wow, nahodou tam dodava dotycny obchod) a ktory tympadom o VBI nic zleho nepovie mi pride minimalne ako otazna...
Nemam pravdu, RICO66? Ze predajca nebude hanit svoj tovar?
C
VBI
-
soulbringer
-
RICO66
- občas něco napíše
CeCo píše:janzat:
Sorry, ale kritika od uzivatela, ktoreho e-mail adresa je zhodna s menom technika u VBI (ktory by navyse sedel i vekovo), ktory ma niektore IP adresy z CVUT (wow, nahodou tam dodava dotycny obchod) a ktory tympadom o VBI nic zleho nepovie mi pride minimalne ako otazna...
Nemam pravdu, RICO66? Ze predajca nebude hanit svoj tovar?
C
no spsi jde o to, ze se mi libi cenova politika VBI, proto jim fandim..
a jestli sis nevsim, tak nezapiram, ze s tim mam neco do cineni, uvadel jsem, ze kolega z www.notebooky-vbi.cz videl notas ve skutecnosti..., z toho duvodu jsi ani nemusel zkoumat mailove adresy
a taky sis mohl v jednom z prispevku vsimnout, ze nerikam nic o dokonalosti, nopak jsem rikal, ze dilenske zpracovani u IFL90 stalo za...
jen jsem rikal, ze je to predprodejni vzorek a ze by to melo ve finalu byt naprosto jine..
pokud nebude, hluboce se ti omlouvam
me jen zarazelo, ze sis byl tak jisty, ze to bude notas na..., kdyz jsi ho ani nevidel.
-
alkaba
- občas něco napíše
Nevim, jestli jsem se trefil do spravneho tematu...Pokud by nekdo nevedel jak uplatnit garanci nejnizsi ceny, tak ctete dal..psal jsem primo na icq od admina na [ ODKAZ ] .
alkaba: Dobry den,
zajimalo by me, zda jeste porad plati garance nejnizsi ceny.
Na jinem webu jsem nasel komponenty o hodne levnejsi...
notebooky-VBI: Dobrý den. Samozřejmě platí.
alkaba: Ok, ale ted bude asi problem...
po kliknuti na konfigurator me to presune na [ ODKAZ ] a tam nic o garanci nejnizsi ceny neni.
jsem z toho trochu zmateny
notebooky-VBI: Pokud naleznete stejnou, nebo podobnou konfiguraci za lepší cenu, tak naše ceny upravíme...
notebooky-VBI: VBI.cz garanci ceny nema. Pošlete mi mailem, jakou chcete konfiguraci a kde jste našel lepší cenu a já Vám pošlu objednávku s upravenou cenou. Momentálně nemáme vlastní konfigurátor a používáme naší partnerské společnosti vbi.cz, bohužel pokud chcete uplatnit garanci ceny musí se to řešit takto
alkaba: Ok, mockrat dekuji...notebook si budu objednavat nekdy zacatkem prazdnin, cili se urcite ozvu
jinak ty lepsi ceny jsou na : [ ODKAZ ]
notebooky-VBI: jasný já se na to podívám.
alkaba: Dobry den,
zajimalo by me, zda jeste porad plati garance nejnizsi ceny.
Na jinem webu jsem nasel komponenty o hodne levnejsi...
notebooky-VBI: Dobrý den. Samozřejmě platí.
alkaba: Ok, ale ted bude asi problem...
po kliknuti na konfigurator me to presune na [ ODKAZ ] a tam nic o garanci nejnizsi ceny neni.
jsem z toho trochu zmateny
notebooky-VBI: Pokud naleznete stejnou, nebo podobnou konfiguraci za lepší cenu, tak naše ceny upravíme...
notebooky-VBI: VBI.cz garanci ceny nema. Pošlete mi mailem, jakou chcete konfiguraci a kde jste našel lepší cenu a já Vám pošlu objednávku s upravenou cenou. Momentálně nemáme vlastní konfigurátor a používáme naší partnerské společnosti vbi.cz, bohužel pokud chcete uplatnit garanci ceny musí se to řešit takto
alkaba: Ok, mockrat dekuji...notebook si budu objednavat nekdy zacatkem prazdnin, cili se urcite ozvu
jinak ty lepsi ceny jsou na : [ ODKAZ ]
notebooky-VBI: jasný já se na to podívám.
-
janzat
- píše často
no pravne to koser bude a delal bych to uplne stejne......Kdyz Ti to lidi berou ve velkem a priplaci si 3000 za kus, tak proc to neprodavat? Kdyz se nekomu nezda cena, dam mu garanci a opet prodam, sice s mensim ziskem...
To je business, ne pohádka
Prece nebudu neustale sleodvat trh abych mohl byt nejlevnejsi....? Prodam mozna vice, ale s jakym celkovym ziskem?
To je business, ne pohádka
Prece nebudu neustale sleodvat trh abych mohl byt nejlevnejsi....? Prodam mozna vice, ale s jakym celkovym ziskem?