nejsem sice žádný BFU

Chtěl bych notebook primárně určený na webdesign + bitmapovou a vectorovou grafiku, poté na internet a kancelářskou práci... hrání téměř žádné (a pokud ano tak třeba Pharaoh apod.)

Podmínky:
Displej: potřebuji větší než standardní plochu a tak se pořád rozhoduji.. pochybuji že rozdíl mezi 1280x800 a 1366x768 je znatelný a tak je má aktuální podmínka minimálně 1440x900 a vyšší (ale ne fullhd), takže přijatelné je ještě 1600x900, 1650x1050... více rozhodně ne! velikostně bych chtěl max 17", přenášet budu jen minimálně takže větší o něco nevadí..
Grafika: nemusí to být žádný top, ale ani ne uplně lowend, jde mi jen o to aby nebyl problém s PS CS3 a Corel X4 .. chci nějaký kompromis abych neměl nadupanou grafiku a ntb zbytečně topil a hlučel, protože chci pokud možno co nejtišší zařízení
Procesor: nejlíp Core2 Duo, nebo cokoliv co taky netopí a nehlučí, tichost je pro mě přednostní... frekvence od 1,8GHz
Paměť: minimum je 3GB, v nejlepším případě určo 4GB, pokud bude rozšiřitelnost na 8GB zlobit se nebudu..
Disk: základní meta je někde na 250GB, čím víc tím líp..
Výdrž: tady platí taky čím víc tím líp, nechtěl bych ale nic pod 2,5h...
jinak je nutné Bluetooth a Wifi ... bez toho nemohu fungovat! Při větším rozlišení ntb není podmínka HDMI, pokud menší nebude na škodu..
a to důležité .. cena max 17 tisíc ... už i to je nad plán, ale když se najde nějaká pecka přidám...
Nejvíce mi zatím padl do oka HP ProBook 4710s (Core2Duo, 1600x900, 17,3", 4GB, ATI HD4330,...) ale čtu že probooky jsou hlučné tak nevím co je na tom pravdy..
Díky mockrát za rady a tipy .. měl jsem doteď Asus F3JP-AP098C, který je na sklonku skonu po 2,5 letech (jinak řečeno 33.308,- v háji) .. nevím jak je to dnes se značkami třeba Acer, MSI apod.. pokud budou dobré reference, nebránil bych se.. říkám raději si nechám poradit