Dobrý den,
jde udělat změnu u W7 64bit na 32bit?
Děkuji Petra
změna z 64bitů na 32bitů ???
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: změna z 64bitů na 32bitů ???
petulsa píše:Dobrý den,
Děkuji Petra
Jedine si kupit W7 32Bit, zmenit 64Bit na 32Bit zrejme nepojde, kvoli čomu to vlastne chceš?
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Re: změna z 64bitů na 32bitů ???
petulsa píše:Dobrý den,
ide. staci zi zohnat instalacne medium pre 32bit Win7, preinstalovat a aktivovat cez telefon. pomocou produktoveho kluca na COA stitku nalepenom na notebooku je mozne aktivovat aj 32bit aj 64bit verziu. akurat je to nutne aktivovat cez telefon lebo automaticka aktivacia cez internet z OEM produktoveho kluca myslim neprejde. kupovat netreba nic.
edit: medium moze byt lubolne pre W7 (anytime upgrade, retail, oem,...) ale musi byt pre 32bit verzie. ediciu a typ instalacie si win urci podla product key. a pokial viem tak pri prechode 32bit <-> 64bit Microsoft odporuca spravit cistu instalaciu (neodporuca upgrade existujucej instalacie).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
..takže mam-li seriál na Win 7 Professional, pujde mi jak na 32bit tak na 64 bit? Zatim mam aktivovanou a nainstalovanou 32, ale rad bych 64, stačí mi tedy jen zavolat na Microsoft a domluvit se s nima?
edit: vážně, 64 bity stojí stejně jako 32 bity
ja jsem blbec..mam licenci na Win 7 Prof, dal jsem si tam 32 pač jsem myslel, že mam licenci jen na 32b, tak formát a znovu no
se mi zbytečně fláká jedno giga paměti..
edit: vážně, 64 bity stojí stejně jako 32 bity

Naposledy upravil(a) Lucason dne 29 led 2010 12:39, celkem upraveno 1 x.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
pojde a staci. samozrejme vzdy bud 32bit alebo 64bit, nie obe verzie naraz.
na vistu su aj nejake utility, ktore z predinstalovaneho win vytiahnu aktivacne udaje (kluc a certikat vyrobcu notebooku) tak si clovek usetri telefonat. neviem ci uz su aj na win7.
teraz samozrejme nemyslim cracknutie - to o com pisem sa da spravit na OEM Win 7/Viste aj cez cmd pomocou certmgr a slmgr ak clovek vie ako na to (vyzaduje to spravne udaje v SLIC tabulke v biose notebooku). pokial nevie tak je jednoduchsie zavolat do MS. pokial ma clovek FFP (retail) licenciu tak staci aktivovat cez internet.
na vistu su aj nejake utility, ktore z predinstalovaneho win vytiahnu aktivacne udaje (kluc a certikat vyrobcu notebooku) tak si clovek usetri telefonat. neviem ci uz su aj na win7.
teraz samozrejme nemyslim cracknutie - to o com pisem sa da spravit na OEM Win 7/Viste aj cez cmd pomocou certmgr a slmgr ak clovek vie ako na to (vyzaduje to spravne udaje v SLIC tabulke v biose notebooku). pokial nevie tak je jednoduchsie zavolat do MS. pokial ma clovek FFP (retail) licenciu tak staci aktivovat cez internet.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“