POMOC PRI regione POMOC
POMOC PRI regione POMOC
ZDRAVYM Vas vsetkych , chcel by som sa spytat , pomozte mi .. mam teraz taky problem mam hp laptop ale nejde mi dvd, , nemoze mi ho nacitat , proste stale pyta odo mna neaky region code . akokeby chcel kod z druhej planety regionu . ja neviem nestretol som sa s tym este .... cim to moze byt ?? mozte mi poradit ?? dakujem Vam vopred alebo cez aky program by som to mohl spustit ??
Re: POMOC PRI regione POMOC
A ked mi vypisuje stale to The disc's region code does not match with the DVD player's region designation. ze akoby chcel neaky region kod . a tak . ja neviem .moze byt ze je ten laptop zo zahranicia ???levendi píše:ZDRAVYM Vas vsetkych , chcel by som sa spytat , pomozte mi .. mam teraz taky problem mam hp laptop ale nejde mi dvd, , nemoze mi ho nacitat , proste stale pyta odo mna neaky region code . akokeby chcel kod z druhej planety regionu . ja neviem nestretol som sa s tym este .... cim to moze byt ?? mozte mi poradit ?? dakujem Vam vopred alebo cez aky program by som to mohl spustit ??
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: POMOC PRI regione POMOC
levendi píše:A ked mi vypisuje stale to The disc's region code does not match with the DVD player's region designation. ze akoby chcel neaky region kod . a tak . ja neviem .moze byt ze je ten laptop zo zahranicia ???levendi píše:ZDRAVYM Vas vsetkych , chcel by som sa spytat , pomozte mi .. mam teraz taky problem mam hp laptop ale nejde mi dvd, , nemoze mi ho nacitat , proste stale pyta odo mna neaky region code . akokeby chcel kod z druhej planety regionu . ja neviem nestretol som sa s tym este .... cim to moze byt ?? mozte mi poradit ?? dakujem Vam vopred alebo cez aky program by som to mohl spustit ??
Ta mechanika v notbuku je na USA region a preto ti to neprehra, riečenie su taketo: novi firmraw, druha mechanika alebo software programi na zmenu regionu.
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“