Používám W7 Ultimate x86 CZ (final), bez jakéhokoliv aktivátoru atd.
Můj problém je ten, že po nějaké době používání se zapnutým prostředí Aero mi v hlavním panelu přestanou fungovat náhledy po najetí myši a program na který jsem najel naposledy zůstane vždy vybarven, neodbarví se do průhledna jako normálně.
Zkoušel jsem odpojit adaptér a přepnout na režim šetření baterie s tím, že se Aero vypne a pak ho zase zapnu po zapojení do sítě, ale Aero se nevyplo (což mě taky trápí že se na provoz na baterii nevypne Aero).
Pro řízení výkonu používám Power 4 Gear a ve výše uvedených případech ho sice můžu přepínat, ale až z ovládacích panelů a ne klávesou k tomu určenou.
Budu vděčný za jakoukoli radu.
Windows 7, Asus F3KA a Aero
-
O'Neill
- občas něco napíše
-
MichalM2
- občas něco napíše
Re: Windows 7, Asus F3KA a Aero
dali na na f3ka sehnat vsechny ovladace?
-
O'Neill
- občas něco napíše
-
lipovcan
- píše často
-
derek.mm
- občas něco napíše
-
michalko58
Na vypinanie Aera sa da pouzit program Aerofoil: https://www.silentsoftware.co.uk/
-
DRTIC=)
- píše často
mam podobny problem preto to napisem sem
toto iste (nezobrazuje nahlady a blbe zobrazenie aktivneho programu) mi robi vzdy ked zapnem nejaku hru u ktorej mam aktivovane disable desktop composition (sluzi na vypnutie aera ked sa zapne hra... malo by to zvysit vykon v hre a niektore starsie hry to vyzaduju) a potom ju vypnem... jedine riesenie co som nasiel je cez task manager vypnut a znovu zapnut explorer... mam w7 prof 64bit
toto iste (nezobrazuje nahlady a blbe zobrazenie aktivneho programu) mi robi vzdy ked zapnem nejaku hru u ktorej mam aktivovane disable desktop composition (sluzi na vypnutie aera ked sa zapne hra... malo by to zvysit vykon v hre a niektore starsie hry to vyzaduju) a potom ju vypnem... jedine riesenie co som nasiel je cez task manager vypnut a znovu zapnut explorer... mam w7 prof 64bit