![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
To bylo ode mě.Konečně se AMD vzpamatovalo.djmicho píše:Od jednoho z uživatelů fóra jsem viděl v jednom přízpěvku odkaz na CCC 10.3 beta. Prý Amd došla trpělivost s netvořivostí ovladačů k GK ATi mobility a rozhodlo se, že CCC 10.3 bude podporovat i mobilní karty. Bety jsem stáhl ( uctyhodných 125 MB ) a opravdu podporují mobilní karty!Výkon se docela dobře zvedl v Bioshock 2 ( vše na high FPS 35+ ). Oficiální vydání se plánuje na polovinu března, takže pro všechny uživatele GK od ATi: naše modlity byly vyslyšeny a Amd se smilovalo
po oficiálním vydání doporučuji nainstalovat. Navíd jsou k dispozici funkce jako Hydra vision, Ati stream a profilování výkonu...
roman2277 píše:To bylo ode mě.Konečně se AMD vzpamatovalo.djmicho píše:Od jednoho z uživatelů fóra jsem viděl v jednom přízpěvku odkaz na CCC 10.3 beta. Prý Amd došla trpělivost s netvořivostí ovladačů k GK ATi mobility a rozhodlo se, že CCC 10.3 bude podporovat i mobilní karty. Bety jsem stáhl ( uctyhodných 125 MB ) a opravdu podporují mobilní karty!Výkon se docela dobře zvedl v Bioshock 2 ( vše na high FPS 35+ ). Oficiální vydání se plánuje na polovinu března, takže pro všechny uživatele GK od ATi: naše modlity byly vyslyšeny a Amd se smilovalo
po oficiálním vydání doporučuji nainstalovat. Navíd jsou k dispozici funkce jako Hydra vision, Ati stream a profilování výkonu...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů