tecra pokazeny konektor

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
vituzal
občas něco napíše

tecra pokazeny konektor

Příspěvek od vituzal »

netreba asi vraviet presne typ tecry ale mal som v konektore zapojene reppraky matka o to zakopla a uz tam nejde ten konektor ,je to vylomene akosi, bude sa to dat spravit? popripade kolko bude stat asi tak oprava lebo ked zapnem zvuk teraz bez sluchadiel a reprakov tak obcas zasusti ako keby mozno aj so zvukovkou daco... za radu vopred diki ...
polo

Příspěvek od polo »

Ten konektor je na doske takze vymena aj s nou ( par tisic Kc to bude stat doska+praca) Pripadne najst niekoho kto to spravy mohlo by to byt pomerne jednoudche( to by si to musel ukazat rozobrate ako co presne a pokyal prasklo)
vituzal
občas něco napíše

Příspěvek od vituzal »

externa zvukovka to vyriesi ???
vituzal
občas něco napíše

Příspěvek od vituzal »

a keby som to dal opravit tak to by som asi stratil zaruku takze to asi nie .... pekne NA P... situacia jeb... ma
MaTToS
guru

Příspěvek od MaTToS »

tak zaruku na dosku si stratil tak ako tak , ked na doske odide grafika alebo USBcka ajtak ti ju daju zaplatit lebo je zlomeny konektor takze to uz je out , co sa opravy tyka tak zlozite nakladne a neviem ci zozenies niekoho kto bude ochotny to rozobrat a pajkovat do tej dosky, externa zvukovka to samozrejme vyriesi takze odporucam ist touto cestou nakolko doska to bude riadna palka +- 350 euro podla modelu , oprava konektora jedine nejaky profik amaterovi by som to nedal robit takze externa zvukarna bude super
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
vituzal
občas něco napíše

Příspěvek od vituzal »

hm to som ako vazne stratil zaruku na dosku aj ked sa pokazi grafika ???? to je daka blbost podla mna, inac dnes som volal do servis a tam mi povedal chlapik ze nech mu to donesiem ze neiktore modely ked sa to pokazi ze sa nemusi menit cela doska ....