MSI GX740
No mě by osobně stačila ta ATI 5850. Ale zase když si vezmete že ATI 5850 má GDDR3 VRAM 1Gb hypermemory 4901Mb. Bráno s as 8942g.
A tak 5870 má to stejné jen někde čtu že má GDDR5 nebo GDDR3 tak nevím čemu věřít a četl sem že i ATI 5850 měla mít GDDR5 a nakonec GDDR3 tak asi to možná bude i stou ATI 5870. A obě mají 128Bit tak nevím ,ale jak řikám ještě v tom nejsem moc dobrej. Jen řikám co sem četl u těch notebooku.
A tak 5870 má to stejné jen někde čtu že má GDDR5 nebo GDDR3 tak nevím čemu věřít a četl sem že i ATI 5850 měla mít GDDR5 a nakonec GDDR3 tak asi to možná bude i stou ATI 5870. A obě mají 128Bit tak nevím ,ale jak řikám ještě v tom nejsem moc dobrej. Jen řikám co sem četl u těch notebooku.
Dám ti 1. radu, na paměti u notebookových grafik SER.
Podle ntbchecku by měla mít i hd5850 možnost gddr5, třeba je tam někdo dá. HD5870 v MSi má taky ddr3 jako v aceru, ale má o dost vyšší takty. Nejlépe je na tom Asus G73, kde má HD5870 GDDR5 paměti.
Podle ntbchecku by měla mít i hd5850 možnost gddr5, třeba je tam někdo dá. HD5870 v MSi má taky ddr3 jako v aceru, ale má o dost vyšší takty. Nejlépe je na tom Asus G73, kde má HD5870 GDDR5 paměti.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
No ostatně mě stačí ta grafika ATI 5850 co sem koukal na notebookcheeck.com tak rozjede všechny součastné hry.
Ale co u toho MSI nevím je to že jestly má sloty na dva HDD nebo na 1HDD kdyby jen na jeden tak už bych do něj nešel protože místo je potřeba. Potom to MSI nemá OS což je další investice. Prostě já když bych to zhrnul tak tam se člověk jen musí rozhodnout v té grafice.
ACER 27tis s OS, MSI 33tis s OS,ASUS 41tis s OS... možná 39tis.
Ale já až tak moc nejsem vytížen na ty hry tak by mi proto stačila ta 5850. I když neřikám zahra ju si a to rád sem u notebooku tak min 5hod děně max i 16hod. Byla i doba když sem ten notas koupil že sem u toho byl 3dny v kuse.
Ale co u toho MSI nevím je to že jestly má sloty na dva HDD nebo na 1HDD kdyby jen na jeden tak už bych do něj nešel protože místo je potřeba. Potom to MSI nemá OS což je další investice. Prostě já když bych to zhrnul tak tam se člověk jen musí rozhodnout v té grafice.
ACER 27tis s OS, MSI 33tis s OS,ASUS 41tis s OS... možná 39tis.
Ale já až tak moc nejsem vytížen na ty hry tak by mi proto stačila ta 5850. I když neřikám zahra ju si a to rád sem u notebooku tak min 5hod děně max i 16hod. Byla i doba když sem ten notas koupil že sem u toho byl 3dny v kuse.
javak810i píše:Jo to už vím, a GX640 má HD5850 s DDR5. BTW to, že jsem napsal že na pamětech nezáleží, to sem musel být zhulený nebo co, to je samo blbost
Pokud by tomu tak bylo, a chlazení na tom bylo líp než u některých jiných herních 15" MSI, tak by to rozhodně byla zajímavé volba.
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
Hm...na Anacompu stojí GX 740tka 25k což je solidní cena.Je skladem.Ve srovnání s tou G73jkou za 25k bych zdůraznil především tyto vlastnosti:MSI má lepší rozlišení,plnou konetivitu,solidní batoh(dodnes ho nosím),velmi dobrou myš,a o 3/4 kila menší váhu,a více kovu na šasi.Jinak Asus má LED podsvícení LCDčka,lepší chlazení,lepší klávesnici.Tak si vyberte!Tečka.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Poruchová? To ví jedině bůh.Chlazení bude mít lepší Asus.MSI se chladí předpokládám 2 pasivy a jedním ventilátorem(zde je nezbytná chladící podložka) Výdrž bude tragická u obou modelů max 2 hodiny.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV