adapter 120w
adapter 120w
zdravim...potreboval bych pls poradit estli muzu pichnout adapter 120w do msi gx610px...diky za odpoved
hmm
Důležité není kolk W má adaptér (pokud má víc než kolik NB potřebuje), ale jaké má napětí (kolik V) a jaký má konektor (jestli pasuje). Jinak 120w adaptér jsem vyfasoval k GT729 a ta baští o dooost více než 610ka (35w TDP procesor a 70w TDP gr. cip atd.). Hádám že k té 610ce bude dodávaný 65W či maximálně 90W.....
čili odpověď je (za splnění prvních dvou podmínek) ano, jen budeš zbytečně sebou tahat větší cihlu.
čili odpověď je (za splnění prvních dvou podmínek) ano, jen budeš zbytečně sebou tahat větší cihlu.
jo tak dik moc...mno ma to stejne jako ten co sem k tomu mel 19v...akorat sem k tomu vyfasoval 90w...ten se mi posral tak sem si pujcil 65w ale ten uz nestihal ani pri FB xD...tak sem to chtel reklamovat a jelikoz to bylo na tatu tak to zarizoval on pac to mame slozitejsi...a jelikoz k adapteru kterej vyfasujes k notasu davaj jen 1rok zaruky misto 2 tak mi hned koupil jinej ale 120w tak sem si nebyl jistej jestli to tam muzu pichnout...takze dekuju moc za odpoved...PS: bohuzel budu tedka tahat cihlu mno xD