Zdravim,
uvazuji o vymene notebooku a padnul mi do oka HP PAVILION dv6-2160ec viz: http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv6-2160ec-d149885.htm a protoze nerad kupuju zajice v pytli a hodne dam na zkusenosti uzivatelu, chtel bych se zeptat, zda ho nekdo mate a jake s nim mate zkusenosti.
Co chlazeni, bezi ventilator stale, nebo jen obcas?
Co display, jak zobrazuje?
Vsim jsem si, ze pri zavreni nema tento notebook zamek, doleha vse jak ma? Neotevira se?
Co kvalita pantu a plastu vubec?
Co klavesnice, neni to nejakej nepohodlnej smejd?
HP PAVILION dv6-2160ec
HP PAVILION dv6-2160ec
HP EliteBook 8560w - LG664EA,
starsi modely dv5 se dost prehrivaly, ale tyhle novejsi to uz pry maji vyresene lepe. displej je celkem standard co se takovychto notebooku tyce, tam si moc nevyberes. pri zavreni doleha vsechno perfektne, zavirani bez zamku je ok. klavesnice co se tyce pohodlnosti psani je zpracovana perfektne. na zadnym jinym notebooku nez tech od hp se mi tak dobre nepise. kvalita pantu, plastu a celkove notebooku je uz vec horsi, neni to zadny zazrak a hlavne servis maji pouze v polsku. co se tohodle tyce tak velmi doporucuju procist tohle tema: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=21948. vetsinou kdyz das reklamovat ve spravnou dobu (a jako ze duvod k reklamaci se u tehle notebooku vzdycky najde), tak mas velkou sanci na vraceni penez a muzes si treba po roce poridit zase uplne novej vykonnejsi kus. je to na tobe.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
Moc dekuju za odpoved. Ja mam ted ASUS a u toho se hned po zapnuti zypne ventilator a vypne se az kdyz vypnu notebook. Takze predpokladam, ze tenhle na tom bude lepe.
Display je tam LED, s tim nemam zadne zkusenosti, proto jsem se ptal.
A jak dlouho vydrzi prumerne na baterku?
A jeste jedna vec, co je v tom za BIOS?
Display je tam LED, s tim nemam zadne zkusenosti, proto jsem se ptal.
A jak dlouho vydrzi prumerne na baterku?
A jeste jedna vec, co je v tom za BIOS?
tak hrozny to s tim vetrakem asi nebude;). ja mel predchozi model, tak se informace muzou trochu lisit. mne vydrzel cca 1:50 sledovani filmu, podsviceni na min. co se tyce biosu, tak co konkretne by te na nem zajimalo?
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
Tak jsem ho videl na vlastni oci, ale bohuzel jsem nemel moznost osahat. Takze muzu potvrdit, ze vizualne vypada opravdu pekne. Co jsem videl zavirani a otevirani, tak to i bez zamku doleha dobre, ale je otazka, co to udela po pul roce.
Co me ovsem zaujalo, ze notebook je celkem nabusena masina sestavena z dost vykonejch komponent, ale HDD ma jen 5400otacek, coz mi celkem prijde, ze to bude bude brzda, nebo ne?
Co me ovsem zaujalo, ze notebook je celkem nabusena masina sestavena z dost vykonejch komponent, ale HDD ma jen 5400otacek, coz mi celkem prijde, ze to bude bude brzda, nebo ne?
to je relativní věc..
servis byl přesunut do ČR, takže už to s tím nekvalitním a dlouhotrvajícím polským servisem není tak zlé.
Ve srovnání s jinými značkami.. neřekl bych, že by byly HP výrazně poruchovější (ba pravě naopak ve srovnání s MSI, ACERy apod.)
Ber v potaz, že Paviliony DV5, DV6 jsou prostě mainstream, vypadají pěkně, jsou hardwarově nabušené, mediacentrum včetně DVB-T jsou uživatelsky líbivé (i když ke kvalitě právě DVB-T mám výhrady..). Má ho prostě spousta lidí a to procento poruch se proto mezi ně rozloží. Z tohoto důvodu o nich hodně slyšíš.. ať v dobrém, ale bohužel i špatném.
Pokud se ti zpracování líbí, hardware ti vyhovuje.. tak bych se HP prostě nebál...
Ve srovnání s jinými značkami.. neřekl bych, že by byly HP výrazně poruchovější (ba pravě naopak ve srovnání s MSI, ACERy apod.)
Ber v potaz, že Paviliony DV5, DV6 jsou prostě mainstream, vypadají pěkně, jsou hardwarově nabušené, mediacentrum včetně DVB-T jsou uživatelsky líbivé (i když ke kvalitě právě DVB-T mám výhrady..). Má ho prostě spousta lidí a to procento poruch se proto mezi ně rozloží. Z tohoto důvodu o nich hodně slyšíš.. ať v dobrém, ale bohužel i špatném.
Pokud se ti zpracování líbí, hardware ti vyhovuje.. tak bych se HP prostě nebál...
Re: to je relativní věc..
Tak to ráda slyším že bylsesrvis přesunut do Čr.. Aspon o jedu starost snad méně 

Servisuje to stejně jako tiskárny HP servis Jeremenkova/Údolka Tábor (VSP Data). Mají s tím zkušenosti a i ty moje co se týče oprav NB či tiskáren jsou docela dobré.
Jinak jsem měl v ruce podobný model - taktéž novější jen s i7 což už je docela silná sestava (pro běžné použití notebooku možná až moc
. Větrání a chlazení docela v pohodě.. ale platformě AMD bych co se týče teplot nadále nevěřil.
Co se týče víka, notebook je docela robustní a víko doléhá velmi dobře. Pro mne je to spíše tak trochu výhoda, jelikož nemám nejlepší zkušenosti s různými zámky, které se rády lámou, nebo zasekávají. Při otevření displej drží docela pevně v jakékoliv poloze. Výhoda bílého modelu je i v tom, že narozdíl od těch černých není vidět tolik "uplatlání a osahání"
S panty u těchto modelů nejsou problémy, plasty jsou spíše standartní..
Jinak jsem měl v ruce podobný model - taktéž novější jen s i7 což už je docela silná sestava (pro běžné použití notebooku možná až moc

Co se týče víka, notebook je docela robustní a víko doléhá velmi dobře. Pro mne je to spíše tak trochu výhoda, jelikož nemám nejlepší zkušenosti s různými zámky, které se rády lámou, nebo zasekávají. Při otevření displej drží docela pevně v jakékoliv poloze. Výhoda bílého modelu je i v tom, že narozdíl od těch černých není vidět tolik "uplatlání a osahání"

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“