pro64VG sekani her
pro64VG sekani her
Zdravim.Mam notebook Asus pro64VG s 1 GB grafikou.Mam win 7 home 64 bit,a mam problem ze kdyz hraju hry,tak asi po 10ti minutach se mi zacnou sekat a cim dyl hraju ,tim je to horsi.Me to prijde jako ze se prehriva grafika,ale znamy mi tvrdil ze to bude nejspis tema win 7 home,ze pry maji problem se sprazenim cpu.Mate nekdo zkusenosti s timhle?
drk22 píše:hmm to by mě zajímalo co tím "sprazenim cpu" jako myslel.
Každopádně toto je obvyklý projem přehřívání/špatnýho chlazení. Pri vysoké teplotě se NB sám podtaktuje, tj. začne se to sekat..
Ze pry win7 home maji problem s dual cpu.S tim jsem se setkaval drive u XP kdy jsem musel davat sprazeni treba u hry lineage 2
to je taky popis jak sviňa
prostě stáhni HW monitor, pous´t ho a nech běžet. hraj něco náročnýho cca tak 30min a pak napiš max. teploty cpu a gpu
P.S. sekání můžou způsobovat i jiné věci, defragmentuj HDD a vyčisti registry. Ideálně si stáhni trial TuneUP utilities 2010 a pusť úklid 1 kliknutím.

prostě stáhni HW monitor, pous´t ho a nech běžet. hraj něco náročnýho cca tak 30min a pak napiš max. teploty cpu a gpu
P.S. sekání můžou způsobovat i jiné věci, defragmentuj HDD a vyčisti registry. Ideálně si stáhni trial TuneUP utilities 2010 a pusť úklid 1 kliknutím.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
javak810i píše:to je taky popis jak sviňa![]()
ten notas je kamose,tak az ho priveze tak ten hw monitor zkusim.Ja to ani neznam.Zkusim ho i u sebe.Tuneup jsem mu daval.Ono tam je vse v poho.Jen ty hry se po chvilce sekaji
pipak píše:javak810i píše:to je taky popis jak sviňa![]()
ten notas je kamose,tak az ho priveze tak ten hw monitor zkusim.Ja to ani neznam.Zkusim ho i u sebe.Tuneup jsem mu daval.Ono tam je vse v poho.Jen ty hry se po chvilce sekaji
tak ty teploty gpu jsou na 75 kdyz se to zacne sekat,jinak normal pod win kolem 55
a teplota cpu taky kolem 75