Mam na Vas jeden dotaz. Pred rokem a pul jsem dostal na Vanoce notebook ACER TM 2414, ale po asi roce mozna i drive jsem si vsiml ze se mi pod klavesnici v levem spodnim rohu vysoupava stribrna barva, ono to spise vypada jako by ta stribrna barva cernala
Acer TM 2414
Acer TM 2414
Zdravim Vas ACERaci
Mam na Vas jeden dotaz. Pred rokem a pul jsem dostal na Vanoce notebook ACER TM 2414, ale po asi roce mozna i drive jsem si vsiml ze se mi pod klavesnici v levem spodnim rohu vysoupava stribrna barva, ono to spise vypada jako by ta stribrna barva cernala
Mate s timto nekdo nejake zkusenosti jak tomuto cerani zabranit? Popripade co jste udelali kdyz se Vam to stalo?
-
Peca-on-line
- Moderátor

To je naprosto běžnej jev, ta stříbrná barva není z nejkvalitnější a postupným odíráním se odhaluje černý plast pod ní. Můžeš se s tím buď smířit anebo ten díl vyměnit, o žádným spolehlivým samo-domo řešení nevím.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Tak premyslel jsem ze bych si ten kousek plastu nechal vymenit, ale kdyz mi byla zdelena cena i s praci, tak jsem si rekl ze za ty prachy si s tim neco udelam sam. Mimochodem chteli za to 1700 Kc. Jinak jsem uvazoval i o tom ze bych ten kus plastu nejakym zpusobem demontoval a necham bych si ho nekde nastrikat, jenze nevim jak ten plast mam oddelat, zkousel jsem odsrubovat zhruba 7 sroubku co byly od plastem, ale nejak je to tam asi nacvkle, tyk mam strach abych s tim neco nepodelal. Nevite nekde kde bych mohl sehnat navod jak se k tomu plastu dostat? Popripade pokud to nekdo zkousel jak to udelal?