Tedy poporade
Omlouvam se, ja stale trosku ignoruji, co nabizi Sony CR...mluvim o maximalnich moznych konfiguracich...jedno jestli v EU/US/JP.
Fko je mozne konfigurovat s Core i7-720QM a i7-820QM, coz jsou nemylim li se plnohodnotna ctyrjadra. V US dokonce stale moznost i5 dvoujadra vubec neni.
Pameti u Fka (alespon je tomu tak v US) jsou 1333MHz.
EB jde maximalne konfigurovat (alespon prozatim) s i5-520M. Proslychaji se drby, ze by mel byt mozny i novy dvoujadrovy i7-620M (mozna jako CTO v JP). EB ma opravdu pouze pameti 1066MHz.
Jeste jedna nevyhoda EB je, ze pravdepodobne nenabizi podsvicenou klavesnici..o ktere mnoho lidi (pro mne kdovi proc) sni.
Momentalne kdyz si v JP nakonfiguruji maximalni kofiguraci F tak jak to mam rad (tzn. max. procesor, max. ram, ctecka Blu-ray, Win7Pro a nejlevnejsi disk)...vyjde mne v prepoctu na cca 48 000Kc.
Kdyz si stejnym systemem nakonfiguruji maximalni EB (s Full HD - bohuzel ovsem prozatim na UK strankach, kde bude jeste kvuli vselijakym EU danim o dost drazsi), vyjde mne v prepoctu na cca 29 000Kc.
To povazuji za docela slusny cenovy rozdil.
Momentalne pouzivam denne 13.1 s 1600x900...dakze 15.5 s FullHD by pro mne nebyl problem.
S prepinanim grafik pocitat nemuzeme...to je vysada Z a ja myslim, ze to Sony jen tak neporusi. S urcitosti mohu rict ze to neudela u stavajici F...musel by prepracovat kompletne MB.
Ja mezi 15,5 a 16,4 zas tak obrovsky rozdil nevidim...vzdyt je to jeden palec. Kdyz bych chtel velky rozdil na doma, tak bych se spise jiz koukal na nejaky 18"
Mira90 píše:Vlákno jsem si už asi třikrát přečetl předtím, nyní ještě jednou a kromě (věřím že řešitelných) problémů s hlukem jsem neshledal žádný zásadní/zásadnější problém. Jen mi jde o to, že co na papíře vypadá krásně, nemusí být v reálu pravda a jakožto laik to nejsem schopen pospoudit.
Přesto si říkám-líbí se mi, parametry mi vyhovují a pokazit se může cokoliv-je to o štěstí a konkrétním kusu...tudíž-proč ne?
V tom pripade pokud se ti F zamlouva vice jak EB, tak do neho jdi. Je to urcite dobry notebook