Máte už Windows Vista?
Vista Business 64bit
Máte please někdo zkušenost s Vistama 64bit? Chtěl bych je nahrát do Asus F3JM a nevím jestli všechno pojede jam má. Na stránkách asusu jsou jen ovladače pro visty 32bit a nevím jestli budou fungovat i na 64.
Tak jsem je zkusil a hned letěly pryč Strašné zpomalení..a navíc pro mě maximálně nepřehledné...čekal jsem od toho mojeho stroje že to bude zvládat bez problémů, ale nedalo se to skoro používat.Teď mám XP a maaaaaximalni spokojenost
HP Mini 5101 - Intel Atom N280 1,66GHz, Intel GMA 950 + Modded driver, HD display, 250GB HDD, 2GB RAM, Windows 7 Professional, 4 + 6 cell battery
-
- Moderátor
Bez urážky, ale jestli to bylo na stroji v podpisu, tak bych to viděl na problém obsluhy, nikoliv systému . Při stejným množství běžících služeb je Vista v průměru jen o málo pomalejší (a v některejch věcech i rychlejší) než XP. Co se týče přehlednosti, tak je to stejný ne-li lepší než na XP, pouze se toho hodně změnilo a většina lidí má tendenci brát "jinak" automaticky jako špatně.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
- Moderátor
Mám ještě v paměti přechod z win98 na XP, taky si spousta lidí pochvalovala 98 a XP byly pomalý chaotický a všeobecně naprd . Vsadím se s tebou že až se za 5-6 let bude přecházet na něco dalšího tak se bude spousta lidí bít za Vistu úplně stejně jako se dnes bijou za XP.
Člověk, který nemá dost odvahy a trpělivosti k objevování a zavrhuje věci nesnadné, jež jdou do větší hloubky, a především člověk, který odmítá věci paradoxní, se stává bytostí stagnující, bránící se přirozenému vývoji. Bytostí statickou, degenerující, která se krčí někde v koutě tmavé místnosti, místo toho, aby se rozeběhla. Ale co rozeběhla? Rozlétla se po obloze a hltala plnými doušky z číše nepoznaného.
(Jedna ruka netleská)
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
je to jen konkrétní problém, to je jasný, že časem to lidi budou vnímat jinak. Já příští tejden mám už čas konečně, takže si nahodim ubuntu a budu ho používat jako primární. A časem bych rád Vistu ale to až budu mít asi už další noťas což bude asi za rok maximálne rok a půl.
tento účet již není aktivní.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
až ve Vistě nebude IE7 a WM 11 možná si je i koupím ... ale to asi nebude nikdy http://www.agila77.net/galerie/displayimage.php?pos=-1
Acer TravelMate 2303LCi + NOVĚ MSI EX600X-233CZ
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
řešil jsem tu problém s zálohováním a PQSERVICE
http://xchat-plzen.wz.cz/gif/acer-20.jpg popis problému
nechápu o co ti pořád jde tohle je chyba, kt. se ukazuje přímo tobě ? Já jsem teď měl šanci slintat nad ACER Aspire 5920 u kámoše a ten si Vistu nemůže vynachválit a žádnou takovouhle chybu mu to ve WMP neházelo při spouštění DVD ani při DVDripech a Telesyncech atd. Co takhle zkusit novější ovladač na grafiku třeba to pomůže, občas i tyhle chyby maj řešení
tento účet již není aktivní.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“