WIFI extensa 5220

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
cubykiwi
občas něco napíše

WIFI extensa 5220

Příspěvekod cubykiwi » 09 úno 2010 11:27

Všechny zdravím,
forum jsem si pročetla zatím nic nezabralo proto píšu o radu... :roll:
máme tento notas extensa 5220 z xp překopaný na visty, ale nefunkční wifi po zatlačení příslušného čudlíku pro wifi se kontrolka nerozsvítí, stáhli jsme všechny dostupný ovladače z acer.com stále nic.....
byl by někdo tak moc hodný a napsal prosím podrobný popis co smáznout z těch starých ovladačů (tedy jak je poznám) (je možný,že se mi tam tlučou) a co natahat novýho?? z tohoto: http://support.acer.com/drivers_download.aspx

jsem laik prosím nekamenujte :oops:
děkuji za odpovědi....
krásný den :wink:

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: WIFI extensa 5220

Příspěvekod stavač » 09 úno 2010 12:15

cubykiwi píše:Všechny zdravím,
máme tento notas extensa 5220 z xp překopaný na visty, ale nefunkční wifi po zatlačení příslušného čudlíku pro wifi se kontrolka nerozsvítí, stáhli jsme všechny dostupný ovladače z acer.com stále nic.....
byl by někdo tak moc hodný a napsal prosím podrobný popis co smáznout z těch starých ovladačů (tedy jak je poznám) (je možný,že se mi tam tlučou) a co natahat novýho?? z tohoto: http://support.acer.com/drivers_download.aspx

děkuji za odpovědi....

Tu vistu maš samotnu na disku C:/ alebo maš dual XP+vista, ovladače su dobre z tej stranky acer, fungovalo to Wifi v XP?, ta vista je origoš?
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

cubykiwi
občas něco napíše

Re: WIFI extensa 5220

Příspěvekod cubykiwi » 09 úno 2010 12:36

stavač píše:
cubykiwi píše:Všechny zdravím,

děkuji za odpovědi....

Tu vistu maš samotnu na disku C:/ alebo maš dual XP+vista, ovladače su dobre z tej stranky acer, fungovalo to Wifi v XP?, ta vista je origoš?

jj je tam jen Vista jsou neorigoš předtím tam byli XP a fungovalo to :-/
děkuji

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 09 úno 2010 12:46

To je uplně jedno jestly ta vista je origoš nebo ne hlavně aby neměla chybu brácha jí měl v notebooku stahlou s torentu a vše fungovalo.
Ale mlže bít chyba v tom jestly sto stáhla na správnou vistu a Bity.
Např máš Vista HP SP1 32Bit, tak musíš stahovat na tu HP a 32Bit.
Jak bys stáhla na 64Bit a měla tam 32Bit tak to právě nemusí fungovat.
A to samé i ze samotným OS jestli máš HP tak musíš na něj ne třeba na Bassic. Skus to kdyžtak překontrolovat. Já totiž toto vím protože sem udělal jednou chybu z ovladačema na grafiku stáh sem 32bit a měl sem 64Bit a nefungovalo to. Tak proto. :D

cubykiwi
občas něco napíše

Příspěvekod cubykiwi » 09 úno 2010 12:53

Vlastimil91 píše:To je uplně jedno jestly ta vista je origoš nebo ne hlavně aby neměla chybu brácha jí měl v notebooku stahlou s torentu a vše fungovalo.
Ale mlže bít chyba v tom jestly sto stáhla na správnou vistu a Bity.
Např máš Vista HP SP1 32Bit, tak musíš stahovat na tu HP a 32Bit.
Jak bys stáhla na 64Bit a měla tam 32Bit tak to právě nemusí fungovat.
A to samé i ze samotným OS jestli máš HP tak musíš na něj ne třeba na Bassic. Skus to kdyžtak překontrolovat. Já totiž toto vím protože sem udělal jednou chybu z ovladačema na grafiku stáh sem 32bit a měl sem 64Bit a nefungovalo to. Tak proto. :D

je tam Vista 64 bit.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 09 úno 2010 13:04

je tam Vista 64 bit.[/quote]
Vidiš tie Wireless 3x
Obrázek
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk

cubykiwi
občas něco napíše

Příspěvekod cubykiwi » 09 úno 2010 13:06

stavač píše:je tam Vista 64 bit.

Vidiš tie Wireless 3x
Obrázek[/quote]

ano, vidím :shock:

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 09 úno 2010 23:06

Ono musis stiahnut ovladac presne pre tvoju wifi kartu - jeden z tych troch. Na verzii OS nezalezi (ci je Basic alebo Home Premium). Zalezi iba na tom, ci je to 32b alebo 64b.

A aby ti na displeji zobrazovalo, ze wifi je spustena/vypnuta treba nainstalovat Launch Manager.

PS: Kamaratovi na tom istom notebooku po preinstalovani z XP -> 7 kontrolka wifi svietila ked bola wifi vypnuta a bola zhasnuta pri zapnutej wifi :wink:

Vlastimil91

Příspěvekod Vlastimil91 » 09 úno 2010 23:38

No ten notebook extensa 5220 sem měl a když je wi-fi zaplé tak svítí. jinak to bliká. Ale jak řikám skus skontrolovat ještě ráz ty ovladače jestli je máš správné.

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stavač » 10 úno 2010 06:36

Vlastimil91 píše:No ten notebook extensa 5220 sem měl a když je wi-fi zaplé tak svítí. jinak to bliká. Ale jak řikám skus skontrolovat ještě ráz ty ovladače jestli je máš správné.

Na tomto modele notebloku funguje wifi v linux, Xp,vista,W7 a Leopard snov, ked je zapnute wifi tak musi svietit a keby ho vypol tak na displeji vypiše Wireless lan vypnuté a pri zapnutí Bezdrotova lan zapnuta, ja som takych notbukov dost preinštaloval a z ovladačmi zo stranky acer okrem leoparda

cubykiwi
občas něco napíše

wifi

Příspěvekod cubykiwi » 10 úno 2010 07:07

tak jsem to stáhla, natáhla a malinkej úspěch :-) kontrolka problikává ale oranžově :-/ stále je někde chyba ted píše že se nemůže připojit k bezdrátový síti.
při instalaci tohoto: Broadcom chyba :-/

stavač
guru
Kontaktovat uživatele:

Re: wifi

Příspěvekod stavač » 10 úno 2010 08:15

cubykiwi píše:tak jsem to stáhla, natáhla a malinkej úspěch :-) kontrolka problikává ale oranžově :-/ stále je někde chyba ted píše že se nemůže připojit k bezdrátový síti.

Chod do centra sieti a vytvor si pripojenie, zobers len to ked maš wifi na tlačiarnia ked ho zapneš tak mosiš ist da centra sieti kde si vytvoriš pripojenie, vtedy ked si vytvoríš pripojenie maš to sparovane a kontrolka ti na plno svieti, v XP som mal nahodeny Wifi radar a kned po chvile zdetekovania sieti ti ukazalo login a password na volne siete ale nebolo problem aj hakovat siete.

cubykiwi
občas něco napíše

Re: wifi

Příspěvekod cubykiwi » 10 úno 2010 08:21

stavač píše:
cubykiwi píše:tak jsem to stáhla, natáhla a malinkej úspěch :-) kontrolka problikává ale oranžově :-/ stále je někde chyba ted píše že se nemůže připojit k bezdrátový síti.

Chod do centra sieti a vytvor si pripojenie, zobers len to ked maš wifi na tlačiarnia ked ho zapneš tak mosiš ist da centra sieti kde si vytvoriš pripojenie, vtedy ked si vytvoríš pripojenie maš to sparovane a kontrolka ti na plno svieti, v XP som mal nahodeny Wifi radar a kned po chvile zdetekovania sieti ti ukazalo login a password na volne siete ale nebolo problem aj hakovat siete.

aha večer zkusím moc děkuji za trpělivost :-)

tak jsem si vytvořila bezdrátové připojení k síti ted kontrolka svítí oranžově, net stále nic už bude nikde nějaká prkotina nezaškrtlá si myslim ale co a kde??? :cry:

tak už no jupííí :-)) asi kontrolka bliká oranžově to mě zmátlo bo já sama mám ntb MSI a tam je kontrolka zelená njn....
DĚKUJI MOC ZA OCHOTU!!!
krásný den Míša :D

Zpět na „notebooky Acer“