Ultrabay

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ghost »

stalk3r píše:Zdravim, poridil jsem si na ebay ultrabay hdd adapter do T43. Paklize ho zapojim do NTB, kdyz je pocitac vypnuty, normalne nabootuje jak z jednoho tak z druheho disku. Paklize mam ale hardisk pripojeny do UB, thinkpad uspim nebo zhibernuju, pri pokusu o probuzeni ci najeti z hibernace se NTB vypne a jiz nejde zapnout. Musim vyndat baterku a znovu ji zandat. Pak jde jiz opet zapnout. S CD/DVD combo mechanikou vse funguje tak jak ma.

je to original od lenova (aky part number?) alebo 3rd party napodobenina? v prvom pripade by som to reklamoval, v druhom pripade to bude skor dosledok neuplnej kompatibility a je mozne, ze ani reklamacia nepomoze.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
stalk3r
občas něco napíše

Příspěvek od stalk3r »

original lenovo to neni, ale pokud si dobre vzpominam bylo tam uvedeno "like OEM" tudiz by se "mela" chovat jako original.

oznaceni ma: FRU P/N 62P4553, ASM P/N 62P4552
Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Ghost »

mozes skusit reklamaciu ale u 3rd party vyrobku nebudes mat nikdy istu 100% kompatibilitu. pokial DVD mechanika funguje bez problemov tak s ultrabay sachtou problem nebude.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
HonzaT
občas něco napíše

Příspěvek od HonzaT »

Jak se tady řešila ta mezera nad baterkou, tak mám stejný stav u Z61m a adaptéru na druhý disk.
Akorát jsem zjistil, že v šachtě v notebooku mám nahoře po celé délce gumový pásek který je cca 5mm vysoký a dá se vyhnout ven, takže mi tu díru zakryje. Jenom ho musím při zasouvání adaptéru ten pásek přidržovat aby se mi neschoval.
A dotaz je teda takový- mám tu gumu nechat schovanou vevnitř, protože tam má nějakou fci, nebo ho mám spíš nechat koukat ven aby mi dovnitř nepadal bordel?