Mam vazny problem s timto notebookem. Nikdy s nim nebylo nic a ted najednou behem filmu zasek... Notebook nereaguje, tak ho pomoci tlacitka vypnu...
Po zapnuti se objevi jen bila obrazovka a pres pul obrazovky jakasi cmouha, vypada to jako obrazek a nic se nedeje... nikdy jsem se s nicim podobnym nesetkal, takze prosim pomoc, pokud ma nekdo zkusenosti s takovym problemem...
Acer 5520G
-
- guru
Asi odešla grafická karta. To je u karet řady GeForce 8M celkem běžná praxe. Pokud je ještě stroj v záruce, tak reklamovat, pokud ne, tak jedině vyměnit grafickou kartu - pokud je v MXM slotu (jakože na 99% ano). Jestli je na desce "natvrdo" tak je to v háji. Taky sehnat se dá obtížněji, něco by mohlo být na Aukru, něco jsem kdysi viděl na pcbazar.net. Na ebay je to už lepší. Že by to bylo něčím jiným než grafickou kartou pochybuju. Zkusil bych ještě připojit externí monitor, jen tak, co to udělá, ale nevim nevim..
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
-
- guru
-
- píše často
Zkus cestu nejmenšího odporu, a to je nepoužívat ten přežitek BS Player. Už jsem o něm slyšel i jiný věci. Osobně dávám přednost Jet Audiu od Cowon America. Co se týče zvuku i funkcí, tak u mě nemá konkurenci. Tím spíš, že je to prakticky freeware, po zakoupení se ti odemknou pouze 2 možnosti úpravy zvuku, takže jak říkám. Freeware