Zdravim. Mam pocitac HP probook 4510s na kterem mam nainstalovanej windows 7. Po jednom restartu se stalo to, ze uz mi ale system nenabehnul. Objevila se mi nacitaci obrazovka (jina nez jindy), pak se obevila cerna obrazovka a po chvili i mys a tim to konci. Zadna prihlasovaci obrazovka jako obvykle se neobevi a pocitac na nic nereaguje. Akorat mysi je mozne placat se po cerne obrazovce.
Takove ty serepticky co se objevi potom co se zmckne F9 jsem zkousel a pokazde to same.
Nejhorsi je ze si ten pocitac zacal delat uplnou srandu a nejde mi spustit ani instalace windowsu (jako kdyz tam vlozim DVD s windowsama a chci to nabootovat). V tomto pripade se me obevi ze mam stisknut libovolnou klavesu pro spusteni z dvd nebo tak neco. No tak to zmacknu a pozoruji, ze to doopravdy hrabe z DVD, ukaze se ze windows nahrava soubory ci co a kdyz to dobehne, tak to udela to same jako bez DVD. Zacne se nacitat normalne windows (tentokrat uz to nehrabe z DVD) a obevi se cerna obrazovka s mysi. Z tohoto DVD jsem jiz system na tento pocitac instaloval.
Prosim nejake setrne reseni, protoze tam mam soubory o ktere nechci prijit. Ty soubory jsou ulozene zaheslovane v mem uctu, tak mam strach ze se knim nedostanu ani v dosu... bohuze v tudle chvili ani nevim jak nabootovat dos, protoze nemam disketovou jednotku... Ale stim se yatim nechci zatezovat, mam dojem ze by proste pomohla reinstalace, ale kdyz me to proste na to instalacni dvd z nejakeho duvodu nechce pustit.... nechatu a prosim o pomoc...
Problem s windows 7
moznosti co me napadaji:
1) zkusit nabootovat z livecd nejake linuxove distribuce a zjistit jestli se da dostat k souborum
2) vyndat disk a pres externi ramecek ho pripojit k jinemu pocitaci, dostat ven dulezita data a pak reklamace
3)v biosu zkusit memtest-mozna je chyba v ramce (?, jen napad)
1) zkusit nabootovat z livecd nejake linuxove distribuce a zjistit jestli se da dostat k souborum
2) vyndat disk a pres externi ramecek ho pripojit k jinemu pocitaci, dostat ven dulezita data a pak reklamace
3)v biosu zkusit memtest-mozna je chyba v ramce (?, jen napad)
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
-
- píše často
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“