Goran02 píše:to ferda: a máš třeba vypnutý touchpad, když píšeš? Nebo dáváš si na něj pozor? Když jinak při psaní zavadíš, tak to může dělat divy... Má zkušenost.
.....aha,díky Gorane!!!!!!,touchpad vypnutý nemám,to mě nenapadlo,jak říkám,je to můj první noťas,tak s tím zkušenosti nemám.díky,pokusím se to najít a ten touchpad vypnout.........
...........tak je to vypnutý-.....Fn+F8........DÍKY!!!!!
Naposledy upravil(a) ferda61 dne 17 úno 2010 09:34, celkem upraveno 1 x.
.....díky,....přišel jsem na to.........to automatické vypínání nevím,mám Win7
.noťas používám doma na stole s externí myší,klávesnicí a monitorem,tak teď už vím,jak to vypnout,protože občas přeci jen píšu přímo na něm a tak to vyzkouším,ale asi máš pravdu,že to dělá touchpad,tak jsem rád,už jsem myslel,že jsem koupil špatný notebook,...JEŠTĚ SE ČLOVĚK MÁ KDE ZEPTAT........DÍKY!!!!!!!
.hmmmm.....toto jsem v nastavení nenašel...................
......ale za to jsem našel a stáhl novou verzi Biosu-nainstaloval,a teď už větráček spíná v delších intervalech a běží déle.................už neotravuje stálým spínáním po pár vteřinách,................
Borci, potřebuji radu od toho kdo má doma lenovo G550A. Chtěl jsem se zeptat, jestli se vám stává, že když hrajete hru, tak nějak po 20 minutách se vám hra začne sekat. Začne se sekat od té doby jakmile větráček přepne na největší frekvenci a program EVEREST mi hlásí že CPU i grafický procesor dosahují teplot 90 stupňů. Když chvíli notebook nechám zchládnout tak zase jede chvíli v pohodě. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo stejný nebo podobný problém a popřípadě porasdit co stím. Díky moc za rady
.....jo,jo,díky Ghost,aktualizoval jsem drivery na verzi 7.5.303.117 a funguje to-jak je připojena myš do USB,tak Touch Pad je vypnutý,jakmile myš odpojím,zapne se Touch Pad,díky za rady !!!!!!!
ferda61 píše:.hmmmm.....toto jsem v nastavení nenašel................... ......ale za to jsem našel a stáhl novou verzi Biosu-nainstaloval,a teď už větráček spíná v delších intervalech a běží déle.................už neotravuje stálým spínáním po pár vteřinách,................
Je to exe soubor, staci to pouze spustit jako klasickou instalaci, nebo se to musi delat pres nejaky net flash program???? Prosim poradit pokud mozno... DIKY
SPrudek píše:Borci, potřebuji radu od toho kdo má doma lenovo G550A. Chtěl jsem se zeptat, jestli se vám stává, že když hrajete hru, tak nějak po 20 minutách se vám hra začne sekat. Začne se sekat od té doby jakmile větráček přepne na největší frekvenci a program EVEREST mi hlásí že CPU i grafický procesor dosahují teplot 90 stupňů. Když chvíli notebook nechám zchládnout tak zase jede chvíli v pohodě. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo stejný nebo podobný problém a popřípadě porasdit co stím. Díky moc za rady
HMMM když jsem v jiném tématu chtěl vědět jaký noťas do 20ti tis. tak tam házeli špínu takřka na vše a do nebes vychvcalovali právě Lenovo a Fujisu že ty se prý absolutně vůbec nepřehřívaj???
Tvoje zkušennost ovšem je jiná!!
ferda61 píše:.hmmmm.....toto jsem v nastavení nenašel................... ......ale za to jsem našel a stáhl novou verzi Biosu-nainstaloval,a teď už větráček spíná v delších intervalech a běží déle.................už neotravuje stálým spínáním po pár vteřinách,................
Je to exe soubor, staci to pouze spustit jako klasickou instalaci, nebo se to musi delat pres nejaky net flash program???? Prosim poradit pokud mozno... DIKY
.....jo,je to exe soubor,instalace bez problémů sama,.......jen pár klasických kliknutí...........
Diky moc, zkusim to... Me uz ten vetrak bezi na stejne obratky od doby, co spustim pc...Na obratky jako bych na nm delal nejakou praci, co ho zetezuje, ikdyz jen cumim na net treba...
rád bych se Vás zeptal, jak vytvořím zálohu operačního systému u notebooku Lenovo G550A? Asus např. přikládá disky na obnovu systému, ale u Lenova nejsou.
Instalaci OS (Windows 7) mám již dokončenou, teď bych si rád vytvořil záložní DVD, ale ještě jsem to nedělal, tak se raději ptám, ať něco nepokazím.