Sony Vaio VPCEB1S1E/WI
JJ, jak rikas, F ma v JP moznost i7-820QM. Take si nejsem jist, zda-li je jinde mozne nakonfigurovat 512GB SSD a Win7Ultimate. Pravda F je uz na JP Sonystyle nejaky ten cas.
Display bude u EB leskly, ovsem zajima mne kvalita. Libi se mi u EB vice design a format 15.5". Jsem zvedav, jak si povede ta grafarna, ale ocekavam ze by mela byt zajimavejsi nez 330M.
Display bude u EB leskly, ovsem zajima mne kvalita. Libi se mi u EB vice design a format 15.5". Jsem zvedav, jak si povede ta grafarna, ale ocekavam ze by mela byt zajimavejsi nez 330M.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
No jestli v příštím kvartále dojde k updatu nabídky sony (EB s i7-620m), tak by se v eFku snad mohla objevit i ati 5650. Byla by to velmi lákavá nabídka společně s matným displayem. Tu recenzi, kde hlásili dobré repro u EB jsem také četl, uvidíme, jak to bude s odlesky na (snad antireflexním) full hd dispayi. Oni testovali EB s i3 a integr. grafikou, což jim v "idle" hodilo 11W spotřeby. Uvidíme, na kolik se dostane spotřeba s ATI 5650 a s trubicovým full hd displayem.
S ATI v Fku nepocitej...Sony nemeni grafarny v ramci jedne linie. Jinak prvni recenze uvadeji ze to nizsi rozliseni EB ma LED...pokud je to pravda, bude to same i u FullHD.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
Jóóóó?? Tak to jsi mě extrémně potěšil!! Počital jsem s tím, že tam šoupnou nějakou obdobu toho, co je v eFku. Jestli tohle bude LED, tak alelujáááá. Taky jsem našel další krátkou recenzi (či spíš intro) na EB, jsou k tomu docela pěkný fotky a video. Odlesky se nezdají nijak tragické. Docela mě pobavila zmínka, že web button nastartuje za 25 s a samotný win7 za 35 s. Pak to trochu postrádá logiku, ale to je marginalita. Tady to je: http://gadgets.softpedia.com/news/Live- ... 22-01.html
No jistota to neni, jen papouskuji to, co jsem vycetl (jiz opakovane) jinde ,) Jinak to s tim WEB tlacitkem je zajimave. Pamatuji si, ze Sony tvrdil, ze to tlacitko by melo spustit prohlizec do 10s. Na druhou stranu, nechce se mi verit, ze by Win7 se vsim moznym odpadem, co k nemu Sony doinstaluje startovalo na HDD za 35s. Mozna tak do zobrazeni wallpaperu
No mně na tom EB celkem dost vadí ta bílá barva připadne mi to celkem dost nepraktický podle mně na tom bude vše hned vidět nebo máte dobrý zkušenosti s bílou barvou?
Kdyby byl v černé tak asi hned objednávám ale jestli bude fakt jen v té bílé tak asi F-ko.
Už víte někdo jestli půjde na tom EB přes nějakou funkci vypnout display
Asi taky zkusím zajít do sonycentra (v Brně) a zkusit zjistit něco bližšího co dovezou
Kdyby byl v černé tak asi hned objednávám ale jestli bude fakt jen v té bílé tak asi F-ko.
Už víte někdo jestli půjde na tom EB přes nějakou funkci vypnout display
Asi taky zkusím zajít do sonycentra (v Brně) a zkusit zjistit něco bližšího co dovezou
Info o CR bohuzel zadne nemam. Je to zvlastni, ale Sony limituje barvy vsude. Ackoli si v JP mohu zvolit ze sedmi barev, vcetne dvou matnych, tak pokud chci fullhd, je na vyber pouze cerny a bily v leskle. A jelikoz je to pro manzelku, tak to asi bude bily O spineni bych moc strach nemel, jelikoz leskly povrch se moc spinit nebude...spise skrabat. To spis bila klavesnice bude sednout. A hlavne mne stve, ze to pak bude pripominat Mac ,)
JJ, ta klavesnice je nejvetsi problem. Na druhou stranu, EB bude mit "snadno" vymenitelnou klavesnici (je to oficialni Sony fce ), takze by nemel byt problem koupit novou treba na eBay.
Cerna klavesnice se za nejaky cast olesti, bila zase sedne. S prachem mit problem budes, to ti zarucuji Na klavesnici doporucuju koupit normalni stetec, na obrazovku nejaky hadrik z mikrovlakna. Ja u vsech svych notebooku pouzivam hadrik od RadTech...davam ho mezi obrazovku a klavesnici vzdy, kdyz nb zavru. Ma to dve vyhody - za prve se display nepodre ani kdyz nb nosite zmacknuty v tasce, za druhe se nebude display od klavesnice mastit...jelikoz verte nebo ne, vase prsty produkuji znacne mnozstvi mastnoty A navic budete mit vzdy po ruce hadrik na perfektni otreni displaye
Cerna klavesnice se za nejaky cast olesti, bila zase sedne. S prachem mit problem budes, to ti zarucuji Na klavesnici doporucuju koupit normalni stetec, na obrazovku nejaky hadrik z mikrovlakna. Ja u vsech svych notebooku pouzivam hadrik od RadTech...davam ho mezi obrazovku a klavesnici vzdy, kdyz nb zavru. Ma to dve vyhody - za prve se display nepodre ani kdyz nb nosite zmacknuty v tasce, za druhe se nebude display od klavesnice mastit...jelikoz verte nebo ne, vase prsty produkuji znacne mnozstvi mastnoty A navic budete mit vzdy po ruce hadrik na perfektni otreni displaye