Aký kancelársky software používate?
Aký kancelársky software používate?
Chcel by som vedieť, aký kancelársky software je podľa vás najlepší a s ktorým ste spokojní??
Ja používam doma na notebooku MICROSOFT OFFICE 2003, ten ej docela rýchly, nozastaralý, v práci OFFICE 2007, ale ten je hrozný.
Čítal som niečo o Open Office Org, ale neviem či dokáže byť plnohodnotná náhrada.
Vopred diki.
Ja používam doma na notebooku MICROSOFT OFFICE 2003, ten ej docela rýchly, nozastaralý, v práci OFFICE 2007, ale ten je hrozný.
Čítal som niečo o Open Office Org, ale neviem či dokáže byť plnohodnotná náhrada.
Vopred diki.
momentalne office 2010 . jinak oo muze byt pro nekoho zajimava nahrada (mne ribbon moc nevyhovuje), ale problem nastane v pripade, kdy nekdo potrebuje od tebe ziskat dokument a vyzaduje ho ve wordu (napr. clanek do casopisu). kdysi jsem si rekl, ze zkusim teda oo, udelal sem v nem clanek, vsechno ok (odstavce, obrazky, atd.) no a pak jsem ho pro jistotu jeste otevrel normalne v office a nestacil sem se divit, VSECHNO prehazeny, dve hodiny sem to musel predelavat a od te doby proste nic jinyho nez office nechci.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aký kancelársky software používate?
Nergal píše:Chcel by som vedieť, aký kancelársky software je podľa vás najlepší a s ktorým ste spokojní??
Vopred diki.
Ja používam Office 2003,ide mi pod W7 velmi dobre no použivam ho len preto lebo je tam Outlook ktorím odosielam emaily pretože vo W7 Outlook nieje a je tam Gmail ktorí sa mi aspon mne nepáči, mam aj Office 2007 ale to bola škoda penazi čo som za to dal no proste oničom software.
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Re: Aký kancelársky software používate?
Ja používam Office 2003,ide mi pod W7 velmi dobre no použivam ho len preto lebo je tam Outlook ktorím odosielam emaily pretože vo W7 Outlook nieje a je tam Gmail ktorí sa mi aspon mne nepáči, mam aj Office 2007 ale to bola škoda penazi čo som za to dal no proste oničom software.[/quote]
Tak tak, Office 2003 som pouzival vzdy, a zda sa, ze asi pri nom ostanem.
TO je podla mna jedina schopna verzia od Microsoftu.
Tak tak, Office 2003 som pouzival vzdy, a zda sa, ze asi pri nom ostanem.
TO je podla mna jedina schopna verzia od Microsoftu.
-
- píše často
Já jsem si koupil Ashampoo® Office 2010. Není sice zatím v češtině, ale je rychlý a má vše co Office od Microsoftu.
http://www2.ashampoo.com/webcache/html/ ... ___USD.htm
http://www2.ashampoo.com/webcache/html/ ... ___USD.htm
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl
Uz peknych par let pouzivam Office 2003. 2007 mi pripadly dost chaoticky, spatne sem se v nich orientoval. 2003 mam dobre zazity, jsou vic intuitivni, proste se mi libi. A k tomu se pouzivaji zatim vsude vic, nez 2007 (teda aspon kde sem byl, tak sem nevidel novejsi balik, nez 2003). Ani nevim, jestli jsou ty novejsi baliky v necem lepsi, nez 2003. Je v tom nejakej rozdil, krom jinyho grafickyho prostredi?
tak sem si tedka ze zvedavosti stahnul trial ashampoo a bohuzel taky na nic-opet nezvladlo otevrit muj clanek tak, jak se otevre v ms office. tydle editory sou dobry na obcasny psani si poznamek a prohlizeni vtipnejch veci z mailu, ale na seriozni praci nepouzitelny-jedine ms office, kterej je na 99% pocitacu.
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
Neviem co mate proti MS Office 2007, ale po takych 3 hodinach zvykania si by som ho uz nemenil za starsiu verziu. Vsetko je tam take intuitivnejsie a hned po ruke. Netreba sa preklikavat cez 25 poloziek, aby clovek nasiel co potrebuje. Pisanie rovnic je ovela rychlejsie + daju sa ulozit pre buduce pouzitie. A v neposlednom rade je tam konecne funkcna napoveda
- Chlebovnik
- guru
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“