Ahoj, prosim o pomoc s vyberem NB, cena do 15 000 Kc. Moji favorite jsou tito dva...
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-sl510-d147222.htm
http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l5 ... 151306.htm
Vyplati se priplatit za Toshibu? Ktery z nich by jste mi doporucili. Rad bych cenu za NB co nejnizzi, jestli se ale vyplati priplatit si za vyhody co ma Toshiba, tak vyberu ji. Dekuji vsem za rady.
NB do 15 000 Kc, ktery je nejlepsi?
Rika se to tu dost casto, takze uz byste to mohli dodrzet, napis na co ho budes potrebovat, lide co ti chteji poradit nevi na ktere parametry notebooku se maji zamerit. Napr. velikost displeje, jestli ho budes chtit casto nosit do skoly, tak je podle meho nazoru nejlepsi asi 13", potom vaha apod., vydr baterie...
Zkrátka jim(nám) usnadni práci.
Zkrátka jim(nám) usnadni práci.
-
- občas něco napíše
....
notebook budu vyuzivat na internet, fotky, hudba, video, word
nepotrebuji ho casto prenaset, takze vydrz baterie neni pro me zase tak dulezita
u lenova se mi libi, ze se da koupit s matnym displayem...
toshiba ma asi lepsi repro...
diky za odpovedi
nepotrebuji ho casto prenaset, takze vydrz baterie neni pro me zase tak dulezita
u lenova se mi libi, ze se da koupit s matnym displayem...
toshiba ma asi lepsi repro...
diky za odpovedi
thinkpad SL510 bude dobrá volba, nic lepšího asi nekoupíš.
Toshiba do 15k nabídne jen multimediální řady a na slušný pracovní dell je 15k taky málo (mám na mysli vostro 1x20)
Pokud to má být i na úpravu těch fotek a budeš si chtít hrát s barvama, bez externího LCD se neobejdeš
Toshiba do 15k nabídne jen multimediální řady a na slušný pracovní dell je 15k taky málo (mám na mysli vostro 1x20)
Pokud to má být i na úpravu těch fotek a budeš si chtít hrát s barvama, bez externího LCD se neobejdeš
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Zpět na „Jaký vybrat notebook“