ACER Aspire 8942G-434G64BN
8942G neda zadnou novou hru na FullHD a plny detail.
Hold se budes muset smirit s tim, ze vetsinu novych her budes hrat na nizsim rozliseni. Co se tyce vybavy, tak je na tom G73 lepe...i ten zvuk na 8942G stoji za ho***. Pritelkyne stary Pavilion s Celeronem a 2 repraky Altec hraje lepe.
Hold se budes muset smirit s tim, ze vetsinu novych her budes hrat na nizsim rozliseni. Co se tyce vybavy, tak je na tom G73 lepe...i ten zvuk na 8942G stoji za ho***. Pritelkyne stary Pavilion s Celeronem a 2 repraky Altec hraje lepe.
Asus ROG Strix G18
no ja osobne, i kdyz nemam asus v lasce, bych ho bral radsi nez acer. ne ze by mel acer ted spatne modely (nektere), ale zrovna tento vypada uz od pohledu, ze se rozpadne za par dni...no stejne budu kupovat xbox, tak sem rad, ze todle nemusim resit a muzu mit kvalitni notas:)
HP Elitebook 6930p:C2D P8700,4500MHD,HP 2008 180W Adv.Dock.Station,Log.UltraX kb,Saitek Cyborg mouse,LG 22"1680x1050
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
XBOX na hry:)
ex:HP Pavilion dv5-1199ec,Compaq Evo N400c,HP Pavilion dv6107ea
orgasmic píše:8942G neda zadnou novou hru na FullHD a plny detail.
Ty řikáš že má repráky na ho*** ty už si ho skoušel? Má 5repráku a 1subbufer můj 7535g má 2+1 a hraje dobře tak si mislím že 8942g bude ještě lepší. A té recenzi kde ho testovali si mislím že se dá věřit. Neřikám ten asus není špatnej ,ale ten design je trochu (dost) na prd. No každý má svůj názor.
Vlastimil91:
Uz tu po nekolikate pisu, ze mam Acer 8935G, coz je uplne stejne sasi jako u 8942G a tudiz i stejne repro. Uz mam nekolikaty notas multimedial s vice repro a tohle je vazne bida na 5.1 konfiguraci.
Ani jim neverim, ze je tam nejaky subwoofer. Zkousel jsem vsemozne nastaveni, dokonce poslat do wooferu 100% vykonu, ale stejne hruza.
I jeden z mych prvnich notebooku Acer 9502WSMi s 2.1 hral min 2x lepe
A na nejaky jejich "prostorovy" efekt muzes zapomenout...a co se tyce recenzi, tak vetsina je stejne ovlivnena firmou, co jim notebook na test pujci....dame Vam ho na test, ale musite o nem hezky psat
Uz tu po nekolikate pisu, ze mam Acer 8935G, coz je uplne stejne sasi jako u 8942G a tudiz i stejne repro. Uz mam nekolikaty notas multimedial s vice repro a tohle je vazne bida na 5.1 konfiguraci.
Ani jim neverim, ze je tam nejaky subwoofer. Zkousel jsem vsemozne nastaveni, dokonce poslat do wooferu 100% vykonu, ale stejne hruza.
I jeden z mych prvnich notebooku Acer 9502WSMi s 2.1 hral min 2x lepe
A na nejaky jejich "prostorovy" efekt muzes zapomenout...a co se tyce recenzi, tak vetsina je stejne ovlivnena firmou, co jim notebook na test pujci....dame Vam ho na test, ale musite o nem hezky psat
Asus ROG Strix G18
Pěkná diskuze, hoši.
Tak každýmu se líbí něco jinýho. Já upřímně bych si G73 nekoupil už jen pro ten design A má nějaké mouchy. Ale na hraní her je dobrej, to jo.
Jinak bych neřekl že ten Acer má špatný repráky. Slyšel jsem je u staršího modelu a hrajou dobře, samozřejmě ne tak jako externí repráky za pár stovek.
Tak každýmu se líbí něco jinýho. Já upřímně bych si G73 nekoupil už jen pro ten design A má nějaké mouchy. Ale na hraní her je dobrej, to jo.
Jinak bych neřekl že ten Acer má špatný repráky. Slyšel jsem je u staršího modelu a hrajou dobře, samozřejmě ne tak jako externí repráky za pár stovek.
Tady je výkoný notebook ,ale moc se mi designem nelíbí.
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... i-gtx-285m
Tady je MSI a cena je stejná jak ACER 8942G
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... on-hd-5870
Jo chci se zeptat vím že to sem nepatří ,ale přece jen. Potřeboval bych program na nahrávání zvuku z windows media playeru poslouchám tam totiž přez něj rádio fun one station a chtěl bych si nějaké skladby nahrát. dík moc za pomoc
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... i-gtx-285m
Tady je MSI a cena je stejná jak ACER 8942G
http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... on-hd-5870
Jo chci se zeptat vím že to sem nepatří ,ale přece jen. Potřeboval bych program na nahrávání zvuku z windows media playeru poslouchám tam totiž přez něj rádio fun one station a chtěl bych si nějaké skladby nahrát. dík moc za pomoc