Lenovo Recovery
-
- píše často
recovery
j.matrix píše:kedze si asi slovak , tak skus napisat do www.lenovoonline.sk , ja som ich objednal odtial
Tieš sa mi podarilo zlykvidovať recovery z disku. V dopracoval som sa k servisu v Košiciach kde si zobrali moje iniciay a vraj mi zašlu disky v priebehu 2-3 týždňov. Bezplatne. Vraj to preto tak dlho trvá, lebo to budú posielať s francúzska
Lenovo TP T410 i7-620 / 14.1L / 4G / 250 / nVida256 / DVDRW / BT / FPR / W7P
Dobrý den,
lenovo vlastnim krátce. Při prvním zapnutí win sem si vypálil recovery dvd (2+1).
Ted na mě ale bafá System Health, at si udělám backup. Mohu se zeptat co všechno to znamená? Kolik zabírá backup místa, zda se dělá na dvd nebo na disk, zda je to nutné pokud mam vypálené recovery dvd atd?
Muj druhý dotaz směřuje k rozdělení disku. Na jednom (C:) mam win a všechno ostatní, na druhém disku (Q:) Lenovo reco, nevím co je a zda to, co tam je, je nutné.
Děkuji za zodpovězení.
lenovo vlastnim krátce. Při prvním zapnutí win sem si vypálil recovery dvd (2+1).
Ted na mě ale bafá System Health, at si udělám backup. Mohu se zeptat co všechno to znamená? Kolik zabírá backup místa, zda se dělá na dvd nebo na disk, zda je to nutné pokud mam vypálené recovery dvd atd?
Muj druhý dotaz směřuje k rozdělení disku. Na jednom (C:) mam win a všechno ostatní, na druhém disku (Q:) Lenovo reco, nevím co je a zda to, co tam je, je nutné.
Děkuji za zodpovězení.
-
- píše často
m.starter píše:Dobrý den,
Děkuji za zodpovězení.
odinstaluj všecky tyhle serepetičky. akorát ti to spomaluje celej NB.potom spoj všechny odíly v jeden nebo si vytvoř třeba 80GB na systém a zbytek na data.nejdůležutější soubory si zálohuj vypalováním nebo kopírovánim na flešku a systém si zálohuj třeba měsíčně pomocí vestavěné funkce windows,teda jestli máš sedmičky
Lenovo W500 + Win 7 ultimate
chcel by som sa opytat, v rescue and recovery je moznost revujenate system. Celkom ma tato moznost zaujala, predsa len obnovit windows bez zbytocnej zalohy roznych dat by ma potesila ale nemozem zistit ako vytvorit tu zalohu ktoru nasledne pouzijem na tuto volbu
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201
Lenovo ThinkPad X201
zalohu z OS nekam vyrobis. a ta se i pripadne aktualizuje.
A pak se z te zalohy nevytahuji pripadne uzivatelska data, ale pouze pokud o obnovu systemovych souboru.
Cili zaloha se dela stejne, jenom pri obnove mas na vyber, krom tovarniho nastaveni, obnovu celeho stavu vcetne user dat, nebo obnovu jen systemu
A pak se z te zalohy nevytahuji pripadne uzivatelska data, ale pouze pokud o obnovu systemovych souboru.
Cili zaloha se dela stejne, jenom pri obnove mas na vyber, krom tovarniho nastaveni, obnovu celeho stavu vcetne user dat, nebo obnovu jen systemu
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“