Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Existuje nějaký notebook, který je v červené barvě, ale větší úhlopříčky? (17-18,4) do ceny cca 16tis?
Vím, že parametry jsou samozřejmě důležitější, vím, co tak od notebooku potřebuju, ale i ta barva by mi udělala radost:)
Díky všem za tipy
Fakt moc díky, moc mi to pomohlo.
Hledala jsem na netu všechno možný, ale toto je úplně super, vyhovuje jak značka, tak parametry a i ta vysněná barva Asi do toho půjdu, díky moc.
Jojo, díky , věřím, že to vypadá divně. Není to ale jediná věc, která mě na notebooku zajímá, jak jsem psala, parametry mám celkem ujasněný, ale barva potěší a když navíc má i to, co hledám, tak to je super, ne?
Jsem moc ráda, že jsem zde získala radu:)
Můžete mi prosím vás někdo z vás, kdo tomu rozumí určitě víc než já říct, jestli jsou nějaký zásadní rozdíly v parametrech mezi těmito notebooky a kterej byste si zvolili?
Moc děkuji
A ještě jsem zapomněla, Was3k - ano, chci to jako náhradu za stolní PC a budu to přenášet jen po domě, takže ta váha není až tak důležitá.
Chci hlavně slušnou RAM a kapacitu HD, dual core, a úhlopříčku 17-18,4; jinak v dalších par. se moc nevyznám. Mám teď doma starší PC (asi 5let) a moc nestíhá a je přeplněnej...
Díky
Naposledy upravil(a) pelip dne 26 úno 2010 21:19, celkem upraveno 1 x.
Me se libi tenhle Samsung, jen nevim,jestli je dostatecne cerveny https://www.alza.cz/samsung-r780-cerveny-d154330.htm Stoji sice trochu vic nez ty Delly,ale parametrove je nekde jinde.
A znacky bych se nebal.
Edit: ted jsem si precet poradne dotaz a koukam,ze jsem to s cenou prestrelil trochu vic,ale co kdyby treba se tu objevi nekdo dalsi,kdo bude chtit cerveny ntb a cena mu vadit nebude...
tak ja bych se do tohoto https://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=72115 oproti ten cos sem dala ma o dost vykonejsi procesor, vetsi disk, dedikovana grafika (i kdyz nevim jestli ji vyuzijes ale pokud opravdu nebude prenasen mimo el. sit tak by taky nemusela byt na skodu)
Naposledy upravil(a) Was3k dne 26 úno 2010 22:45, celkem upraveno 1 x.
pelip píše:Můžete mi prosím vás někdo z vás, kdo tomu rozumí určitě víc než já říct, jestli jsou nějaký zásadní rozdíly v parametrech mezi těmito notebooky a kterej byste si zvolili?
Hlavně bych kupoval v osvědčeném obchode (czc, alza, apod.)
Ty na czc mají uvedenou tříletou záruku, ty první 2 mají jen dvouletou (ale asi by nebylo od věci napsat jim dotaz, zda-li je záruka skutečně tříletá).
Právě se ho chystám prozkoumat, mám ho doma teprve čerstvě:)
Jen mám jeden dost velký problém, a to, že u něho nebyl přiložen síťový adaptér! Je to tak běžné (setkali jste se už s tím), nebo jde o chybu a můžu žádat doplnění??