ACER Aspire 8942G-434G64BN
No to je mi jasné že u nákých her budu muset osekat rozlišení že to nepůjde na to nativní rozlišení. Jinak co sem čet na netu o tom MSI co má tu grafiku ATI 5870 tak se prý zahřívá až na 97-106 stupnů. Což se mi zdá docela dost můj notas nepřekročí hranici 80stůpnů. Jinak nebude u toho aceru brzdou ten procesor core i5 prý grafika na náké hry stačí ,ale brzdí to procesor. Je to v té recenzi.
Vlastimil91 píše:Jo chci se zeptat vím že to sem nepatří ,ale přece jen. Potřeboval bych program na nahrávání zvuku z windows media playeru poslouchám tam totiž přez něj rádio fun one station a chtěl bych si nějaké skladby nahrát. dík moc za pomoc
neviem ci ti to pomoze ,ale ked mas nahodou winamp,tak do neho sa da doinstalovat plugin, ktory sa vola streamripper a s nim to ide
Kód: Vybrat vše
http://sourceforge.net/projects/streamripper/files/streamripper%20(current)/1.64.6/
Takovej pěkně sladěnej notebook od Aceru je tento http://www.alza.cz/acer-aspire-5740g-62 ... 149061.htm i cena je parádní. Ale grafika je zas už někde jinde no. Ono najít perfektně sladěnej notebook je asi nadlidskej výkon. Jedině si ho nechat sestavit, ale vždy když mam takový choutky, tak se podívám na nadpisy topiců v sekci VBI a hned mě to přejde
-
- píše často
Vlastimil91 píše:Když si odpurce tak na co ti to bude když ho stejně nekoupíš?A nezapoměn ACER vládne Evropě drží tu největší podíl.
Jo ,ale stěma reprákama máš pravdu 5repraků + 1subbufer kdo ti to nabídne. Já si rozhodně počkám na recenzi a pak ho koupím. Co bude luxuse je ta klávesnice takovou má málokdo večer to podsvícení ocením nejvíc a pak to repro. Já rozhodně taky moc nehraju na svém hraju to co sem psal.
tak Vlastimile stal se zázrak, nakonec jsem přehodnotil svoje priority u notebooku a vzhledem k tomu, že hraju jen občasně WOW a Flatout Ultimate Carnage rozhodl jsem se ASUS G73 oželet a koupil jsme si tenhle Acer, tak jsem zvědav co na něj jako odpůrce Aceru budu říkat
Každopádně když vemu v potaz můj předešlý stroj Compal FL90, měl bych být s Acerem spokojen
No konec řečí, jdu vybalovat z krabice
-
- píše často
Dobře si nakoupil.Za ty peníze to není špatná investice.multipytla píše:Vlastimil91 píše:Když si odpurce tak na co ti to bude když ho stejně nekoupíš?A nezapoměn ACER vládne Evropě drží tu největší podíl.
Jo ,ale stěma reprákama máš pravdu 5repraků + 1subbufer kdo ti to nabídne. Já si rozhodně počkám na recenzi a pak ho koupím. Co bude luxuse je ta klávesnice takovou má málokdo večer to podsvícení ocením nejvíc a pak to repro. Já rozhodně taky moc nehraju na svém hraju to co sem psal.
tak Vlastimile stal se zázrak, nakonec jsem přehodnotil svoje priority u notebooku a vzhledem k tomu, že hraju jen občasně WOW a Flatout Ultimate Carnage rozhodl jsem se ASUS G73 oželet a koupil jsme si tenhle Acer, tak jsem zvědav co na něj jako odpůrce Aceru budu říkat
Každopádně když vemu v potaz můj předešlý stroj Compal FL90, měl bych být s Acerem spokojen
No konec řečí, jdu vybalovat z krabice
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3