Ahoj,
uvažuji o koupi notebooku Acer TravelMate 5720G, který se ale prodává jen s Vistama, ve kterých pracovat nechci.
Půjdou po formátu disku na tento počítač nahodit XPéčka?Někde jsem se dočetl, že instalátor nevidí SATA disk, jak jde tuto situaci řešit?
V zahraničních e-shopech jsem viděl stejné modely ntb i v prodeji s Win XP, proto předpokládám, že budou k sehnání i odpovídající ovladače.
Máte s tímto někdo zkušenosti? Díky moc za radu, Honza.
Instalace Win XP na TravelMate 5720G - půjde to?
dnes mi tento notebook prisiel ... snazil som sa nainstalovat WinXP ale instalacia zlyhala, kedze instalacka nenasla SATA disk ... skusal som aj ubuntu a to tiez hlasilo nejaku chybu
neviete niekto o sposobe ako dostat na tento NB win XP (NB nema floppy mechaniku)? islo by to cez externu floppy mechaniku (niekde som to cital, ale mam pocit ze to nepojde)
ak nieco viete poradte prosim, dost ma to stve, tesil som sa na to a nejde to nainstalovat
neviete niekto o sposobe ako dostat na tento NB win XP (NB nema floppy mechaniku)? islo by to cez externu floppy mechaniku (niekde som to cital, ale mam pocit ze to nepojde)
ak nieco viete poradte prosim, dost ma to stve, tesil som sa na to a nejde to nainstalovat
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Snad to pomůže: http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=159&postdays=0&postorder=asc&start=0.
Dušan Janošík | www.DJanosik.cz
dnes mi prisiel mail od niekoho z aceru a mam pozicanu externu FDD ... tak nabootujem z cd, dam F6 a potom v zozname vyberem driver z diskety (k tomu mailu bol program co na disketu zapise potrebne data)
instalacka disk nasla, sformatovala a problem ... chce to odomna aby som do A: vlozil disketu s oznacenim "Intel matrix storage manager drivers" ... nasiel som si teda na nete tieto drivery, nainstaloval a skopiroval na dalsiu disketu, vlozim do mechaniky a dam enter no nic sa nedeje ... instalacka sa ani nepokusa citat z tej diskety nic
instalacka disk nasla, sformatovala a problem ... chce to odomna aby som do A: vlozil disketu s oznacenim "Intel matrix storage manager drivers" ... nasiel som si teda na nete tieto drivery, nainstaloval a skopiroval na dalsiu disketu, vlozim do mechaniky a dam enter no nic sa nedeje ... instalacka sa ani nepokusa citat z tej diskety nic
rad by som ... ale mam ho este kratko
kvalitny imho je, paci sa mi a vyzera dost masivne - urcite sa len tak nerozpadne
vydrzi minimalne 6 dni tolko ho zatial mam
a hry ti poviem tiez ked nainstalujem zvukovku a graficku kartu .. potom kludne uverejnim kompletny navod na instalaciu nech sa netrapite ako ja
kvalitny imho je, paci sa mi a vyzera dost masivne - urcite sa len tak nerozpadne
vydrzi minimalne 6 dni tolko ho zatial mam
a hry ti poviem tiez ked nainstalujem zvukovku a graficku kartu .. potom kludne uverejnim kompletny navod na instalaciu nech sa netrapite ako ja
tak update, na inom fore som dostal radu skusit omega drivers a ide to bezi mi to v nativnom rozliseni (1280x800) a pekne rychlo ))
momentalne stahujem driver na zvukovku z realteku tak uvidime ... este musim otestovat 2 veci - lan (wifi ide ale s kablom som to este neskusal) a card reader ... ak to bude vsetko fungovat spravim navod )
momentalne stahujem driver na zvukovku z realteku tak uvidime ... este musim otestovat 2 veci - lan (wifi ide ale s kablom som to este neskusal) a card reader ... ak to bude vsetko fungovat spravim navod )