Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
PANE BOŽE! Nový design, výdech chlazení není vpravo. OMG bravo MSI, repro od Dynaudio, core i7, jen škoda té grafiky, gtx 285m je sice výkonově na úrovni HD5870, ale bez DX11 a má větší spotřebu a TDP :-/ A podle mě taky bude o dost dražší, ale vypadá fakt super.
BTW původně jsem chtěl vědět, jak hrají ty repraky u toho tveho. Vim, na repro u Qosmia X300 budu dlouho vzpominat.
Repro u MSI hraji podobne jako u HP Pavilion s 2.1 konfiguraci, tudiz na pomery notebooku nadprumer, ale na Toshibu s jejimy 5.1 to samozrejme nema.
Jinak cena MSI GT660 ma byt kolem 44tis, coz je uz moc na MSi a cena Asusu G73 v konfigu, co ma byt v CR stoji v zahranici take pres 40tis, tak pochybuji nad cenou nekterych ceskych shopu, kde je cca 37tis.
Jo kluci na repro u Toshiby zatím žádná jiná značka nemá.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Toshibu má už asi 1 rok syn a jinak zvuk měla velmi dobrý nato ,že měla jen 2 repro.MSIčko má zvuk sice hutnější(5 repro),ale řekl bych že je méně čistý.Prostě Toshiba je bez konkurence.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
javak810i píše:Hmm je to jasný, Toshiba Qosmio X300-15G s Core 2 Extreme Q9300 a 9800m GTS SLi slevnila na 35k Juchů!
Za ty peníze bych neváhal.
To se týká jen desktopů (páč mají samostatné ventilátory na GPU). Já tenhle driver mám a problémy s teplotou jsem nezaznamenal. Ale u nějakých high-end notebooků s dvojitým chlazením/SLI bych si dal pozor.