Poprosim o pomoc

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
MadaFaka
píše často

Příspěvekod MadaFaka » 05 bře 2010 11:58

Ja vim, ale asi sem se nejak blbe vyspal a to me prinutilo tuto esej napsat :wink: Osobne bych byl pro to, prispevky tohoto typu ignorovat s upozornenim a nebo rovnou mazat. Prijde mi, ze cim vic stoupaji prodeje notebooku vuci stolnim pc, o to vice se zhorsuje kvalita for a diskuzi.
A to nejen tady. Opravdu je videt, ze notebooky tahnou svetem.
Ale je mi jasne, ze 'aspon 3 notebooky do kazde rodiny' se proste nekde projevit musi. Jinak bych jeste rad podotknul, ze vice, nez lide hloupi, mi vadi lide lini a vycurani.
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site

"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein

swarm
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod swarm » 05 bře 2010 12:08

MadaFaka píše:Prijde mi, ze cim vic stoupaji prodeje notebooku vuci stolnim pc, o to vice se zhorsuje kvalita for a diskuzi.

Souhlas. Napsal jsem o tom dokonce článek na blog, ale pro jeho přílišnou negativitu jsem ho pak radši nepublikoval :?

MadaFaka píše:Jinak bych jeste rad podotknul, ze vice, nez lide hloupi, mi vadi lide lini a vycurani.

A když jsou všechno dohromady, tak je to vůbec smrtelný kombo. Jinak nejlepší je opravdu dotazy, které neodpovídají pravidlům, ignorovat, protože to je v podstatě největší trest. Sám reaguju jen v těch tématech, která jsou dobře pojmenovaná a na OP je vidět vlastní snaha řešit problém. Řekl bych, že už dávno nejsem sám, takže v podstatě platí, že čím lepší dotaz OP položí, tím kvalitnější se mu dostane odpovědi. Nedávno mi na živě.cz někdo vysvětloval, že když přece znám odpověď, tak bych ji měl říct, že je to jinak nefér a já nevim co všechno ještě. Blbost. Spíš jsem si vzpomněl na to pořekadlo o házení perel... :)
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)

MadaFaka
píše často

Příspěvekod MadaFaka » 05 bře 2010 12:22

Jo na zive.cz je taky dobra uroven... :?
S tim reagovanim na prispeky mas pravdu, jenze on se vzdycky nekdo najde, kdo ma zrovna dobrou naladu a snazi se poradit.
Mozna by nebylo spatny dat do pravidel zakaz na tyto prispevky odpovidat :lol:
Jinak proc jsi clanek na blog nehodil? Blog je preci hlavne o tvych myslenkovych pochodech a snizeni poctu ctenaru z duvodu negativity clanku bych se vubec nebal. Spis by se na ten clanek odkazovalo z jinych for :wink: a mozna by se par lidi poucilo.
I kdyz stejne to tam ctou asi spis lidi, kteri maji neco v hlave...
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site

"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."

Albert Einstein

Zpět na „Jaký vybrat notebook“