Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Pokud chces silnou grafickou kartu a kvalitu, zapomen na to - mas maly rozpocet. Pokud to chces na studia a ozelis hrani, da se sehnat spousta kvalitnich notebooku, kterym ten Aušus nesaha ani po spodni sroubek. Ujasni si priority - chces notebook kvalitni, aby vydrzel prenaseni a s paradnim servisem, nebo chces proste vykonny notebook, ktery kdyz se podela, trva oprava vecnost a je velka pravdepodobnost ujmy behem prenaseni...?
Ať koukneš po Herních Msi nebo Acerech, popřípadě herní řadě Fujitsu Xi, tak všecko to má kolem 3Kg a výdrž max 3 hodiny. V téhle ceně si moc nevybereš
Michal27 píše:Pokud chces silnou grafickou kartu a kvalitu, zapomen na to - mas maly rozpocet. Pokud to chces na studia a ozelis hrani, da se sehnat spousta kvalitnich notebooku, kterym ten Aušus nesaha ani po spodni sroubek. Ujasni si priority - chces notebook kvalitni, aby vydrzel prenaseni a s paradnim servisem, nebo chces proste vykonny notebook, ktery kdyz se podela, trva oprava vecnost a je velka pravdepodobnost ujmy behem prenaseni...?
Pokud by to stálo za to, šel by rozpočet popohnat ještě o 10 nahoru ale zase notebook za půl sta se mi zdá vyhazování peněz....
Next Business Day by bylo fajn ale mou prioritou to není. Z tvých možností bych rád našel zlatou střední cestu
Michal27 píše:Tak vydrz se da dohnat stovkou autobaterkou... To by clovek neveril ,kolik to na ni da... Ale chce to uz vetsi batoh..
S větší baterkou už tak nějak počítám, nebo alespoň náhradní.
Toshiba Qosmio X300-15G + 9 článková baterka + 3r NBD - to splňuje vše až na ty rozměry a hmotnost
Jinak ten Asus by byl lepší volba - je menší, lehčí, má lepší technologie a vyjde levněji, jen není možnost přikoupit záruku. Navíc výdrž 2 a půl hodiny není tak strašná.
javak810i píše:Toshiba Qosmio X300-15G + 9 článková baterka + 3r NBD - to splňuje vše až na ty rozměry a hmotnost
Jinak ten Asus by byl lepší volba - je menší, lehčí, má lepší technologie a vyjde levněji, jen není možnost přikoupit záruku. Navíc výdrž 2 a půl hodiny není tak strašná.
Na mě moc přeplácaný, ten asus je decentnější + ty ostatní výhody
Doufám že asus neposkytuje NBD kvůli vysoké poruchovosti jejich výrobků
javak810i píše:Toshiba Qosmio X300-15G + 9 článková baterka + 3r NBD - to splňuje vše až na ty rozměry a hmotnost
Na mě moc přeplácaný, ten asus je decentnější + ty ostatní výhody
Doufám že asus neposkytuje NBD kvůli vysoké poruchovosti jejich výrobků
Poruchovost Asusu je dost velká.(ale týká se samozřejmě jen některých modelových řad).Ovšem G73 asi taky nebude žádná výhra dle ohlasů vlastníků na zahraničních forech.Na vysokou školu bych asi zvolil nějaký HP Elite.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Můj 8730 má teploty max 65 stupňů(CPU i GPU).A s NVidií 2700M na tom spustím všechno.A zpracováním je na hony vzdálen Asusům řady G apod.A cena cca 40k taky není špatná.
PS:já už bych si menší notebook než 17 palců na všestranné využití nekoupil(jinak se to neuchladí).A k tomu netbook a je vyřešeno.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Njn jenže tato vražedná kombinace(výkonné a kvalitní) stojí hodně peněz.Cca od 40k nahoru.Jinak je to vždy kompromis.