Diskutovaná kvalita notebooku Asus
kvalita aušusů
Stručně:
Koupil jsem si z alzy NB asus K50AB-SX044V. Přišel mi s vadným ovladačem grafiky- 1. reklamace.
NB se mi vrátil asi do týdne se stejnou závadou a údajnu reinstalací OS -2.reklamace.
NB se mi vrátil cca za 3 týdny po údajné výměně zakl. desky. Znovu problém s ATI-book se kouše a navíc tam mám nelegální w7 a nefunguje ani key kod, takže přijde 3. reklamace!
To je vše ke kvalitě firem ASUS a SIL(servis asusu)
Koupil jsem si z alzy NB asus K50AB-SX044V. Přišel mi s vadným ovladačem grafiky- 1. reklamace.
NB se mi vrátil asi do týdne se stejnou závadou a údajnu reinstalací OS -2.reklamace.
NB se mi vrátil cca za 3 týdny po údajné výměně zakl. desky. Znovu problém s ATI-book se kouše a navíc tam mám nelegální w7 a nefunguje ani key kod, takže přijde 3. reklamace!
To je vše ke kvalitě firem ASUS a SIL(servis asusu)
- Chlebovnik
- guru
doplnění k mým příspěvkům
tak ta 3.reklamace asi neproběhne stačilo v biosu přepnout grafiku, ale bo sem lama, tak jsem si musel nechat poradit To ale nic nemění na tom, že furt nemám legal W7 a nevyhnu se dalším telefonátům a tedy nákladům A pro úplnost- kamoš má uplně ten samý NB a prej bez problémů. Takže z mého pohledu je koupě asusu 50 na 50.
No jestli chceš vědět , proč K50 nikdo nemá rád tak si stáhni nějaký program pro monitorování teplot ( třeba HW monitor ), stáhni program Coredamage a spust to... nech to 15 - 30 minut běžet a koukej co tam budeš mít za teploty jestli se ti nevypne tak seš štěstnej člověk
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]
No prostě další z řady vadných sérií(či jen kusů) z dílny Asusu.Já bych Vám mohl vyprávět o firmě Asus a jejích výrobcích.Tato jediná značka mi už nesmí do domu.(mimo N10tky-ta se kupodivu povedla)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Premyslim nad koupi Asusu N71JQ jen nvm presne jak je to se zarukou kdyz bych to kupoval bez DPH jestli mam narok pri 3 nebo 4 reklamacich na vraceni penez nebo jak se to resi a jestli tam jsou jeste nejake zmeny. Prave nvm jestli ty posledni asusy sou kvalitni nerad bych abych behem 2 let mel 5 reklamaci a penize by mi nevratili. Diky