ovladače pro nx 7300
ovladače pro nx 7300
Zakoupila jsem xp 7300.Samo bez ovladačů a na oficiálních stránkách HP z celé řady ovladačů fungují jen dva.Nejvíc mi vadí, že nejsem schopná rozchodit audio a nedaří se mi nikde sehnat ovladač.Nezná někdo jinou stránku?
www.hp.com - len pekne hladaj; mne sa podarilo rozchodit vsetko. A HP ma dokonca aj infolinku, kde ti mozu poradit
C
C
Mam tu jeden problem a abych nezakladal dalsi post, tak to napisi sem... Doufam ze nevadi... At delam, co delam, tak se mi nedari nainstalovat ovladace pro wi-fi. Pls, poradte jaky a kde se daji stahnout. HP a INTEL sem cely projel , skusil sem toho strasne moc a stale nic . A jeste se chci zeptat , jestli nevite kde je nejaky "zdarma"wi-fi point v Praze, kde bych to mohl vyskouset.... diky.
je to presne tenhle http://www.alza.cz/notebook-hp-compaq-nx7300-d72471.htm
Mně pomohl tento driver.
Jezzlinko,
a skutecne ti pomohl tento ovladac? ja mam totiz taky problem s wifi. Vse jsem rozjel, jen to wifi ne a ne se najit... No, ale ja jsem mel za to, ze tam je wifi od intelu a broadcom je jina firma Tak ja to tam kdyz tak taky naperu. Protoze to, co je napsano u meho notasu ke stazeni tam taky nejede....
a skutecne ti pomohl tento ovladac? ja mam totiz taky problem s wifi. Vse jsem rozjel, jen to wifi ne a ne se najit... No, ale ja jsem mel za to, ze tam je wifi od intelu a broadcom je jina firma Tak ja to tam kdyz tak taky naperu. Protoze to, co je napsano u meho notasu ke stazeni tam taky nejede....
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“