ASUS N61JV
ASUS N61JV
Tak uz ho mam doma. Prvni dojem super. Obrazovka je takova méně bitelná. A soudruzi s NDR udělali asi chybu. Na klavesnici je napsany ť aspon podle mého dojmu ale obvykle je ř a také ho to píše, laae to je dea
tail. Wifi spocatku nesla. Musel jsem vypnout usporu energie . Jinak OK
tail. Wifi spocatku nesla. Musel jsem vypnout usporu energie . Jinak OK
-
- píše často
Asus N61 má taky přepínatelnou grafiku? Tak to je fajn, kdyby třeba Y560 nedorazilo
Nevíte, jestli Sony VAIO EB1S1E/WI http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=74186 jí má taky? Mohla by to být vlastnost všech ntb s Core procesorem a Radeonem HD 5xxx, ale zase pokud tam je manuální přepínání, tak bez něj by to zřejmě nešlo.
Díky, jestli tohle někdo víte
Nevíte, jestli Sony VAIO EB1S1E/WI http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=74186 jí má taky? Mohla by to být vlastnost všech ntb s Core procesorem a Radeonem HD 5xxx, ale zase pokud tam je manuální přepínání, tak bez něj by to zřejmě nešlo.
Díky, jestli tohle někdo víte
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
mateshelma
Zdarec, tak prvni problem..Nainstaloval jsem widle, ovladace a hned pri bootovani me zarazilo ze to trva nejak dlouho..ze zacatku to vubec nechtelo rozpoznat grafiku, az potom co jsem tam dal nove, tak to naslo.jinak mi to prijde takove cele nestale, windows experience index mam 4,3, coz mi prijde dost malo..novejsi hry se mi docela sekaji.jinak kdyz poustim hru,tak se to kolikrat sekne tak na 10 sekund a nic to nedela..dost casto taky sama od sebe cerne problikne obrazovka.jinak mam ovladace primo ze stranek asusu. nema nekdo podobny problem?
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
Dobrý den také mám už několik dní Asus N61Jv a mám menší problém při delší nepřítomnosti na PC když si odběhnu cca 1hod přestane reagovat komplet celá klávesnice + tlačítko na zapínaná notebooku. Po restartování to zustane na stránce: Vypínaní a nic se neděje. + Dotaz jestli je na tomhle Notebooku nějaký restart mimo klávesnici zespodu nebo někde z boku. Na menším Asusu Eee to mám. Děkuji za odpověď. (jinak při seknutí mo pomohlo jen vytažení baterky)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“