Tecra - problém.

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
svob.Walther
občas něco napíše

Tecra - problém.

Příspěvek od svob.Walther »

Zdárek, po přeinstalaci OS (XP) mám menší problém a tím je nefunkčnost celé horní řady klávesnice se stisknutou klávesou FN (jas monitoru, atd.)

Mohla by mi nějaká hodná duše poradit jaký ovladač/program na to stáhnout, popř hodit odkaz?

Tecra M10 12O

Dík moc, Walther :)
MadaFaka
píše často

Příspěvek od MadaFaka »

Flash cards myslim.
Uz se to tu resilo nekolikrat...

Edit: To si snad delas legraci,ne? Ted jsem si vsimnul, ze se to resi v topicu co sem nekdo dal 5 hodin pred tebou, a za 1 hodinu tam byla odpoved.Tak priste laskave 'HLEDAT', nebo ses jen dalsi neschopna lemra?
Toshiba TECRA R10, C2D SP9300, NVS150, 4GB, 250GB/5400rpm., XPP SP3, 3yr NBD on-site

"Only two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the former."
Albert Einstein
svob.Walther
občas něco napíše

Příspěvek od svob.Walther »

MadaFaka píše:Flash cards myslim.
Uz se to tu resilo nekolikrat...

Edit: To si snad delas legraci,ne? Ted jsem si vsimnul, ze se to resi v topicu co sem nekdo dal 5 hodin pred tebou, a za 1 hodinu tam byla odpoved.Tak priste laskave 'HLEDAT', nebo ses jen dalsi neschopna lemra?

Diky za zjeba, poučím se, v první řadě bych potřeboval zrušit tento nick páč mi maily chodí na mail kerej dávno už nepoužívám, proto jsem ani nevěděl že si sem psal...