Dell XPS M1330 - už je
To Koudy: Doufám, že jsem Tě někde blbě neinformoval, ale já nejsem momentálně v USA (ani se tam nehodlám vypravit) Ale ty jsi to myslel spíš obecně jako my čechoameričané
To TomZ: No abychom poté nemluvili jeden o voze a druhý o koze... (já teda furt mluvím o modelu XPS M1330 - abych upřesnil)
Konečně se i objevila textová verze recenze Dellu XPS M1330 Jinak, co jsem si tak zkoušel na dell.com sestavit tento ntb s mými požadavkami, tak vychází na necelých 1900USD (T7300, 2GB RAM, GF 8400GS, BT, LED display) Odhadoval bych to u nás na nějakých 45-50tKč s DPH (doufám, že to neskoušíte někdo přepočítávat viz výše)
Moc pěkně mne překvapil výkon grafiky, když dosáhla přes 3000bodů 3DMarku05
To TomZ: No abychom poté nemluvili jeden o voze a druhý o koze... (já teda furt mluvím o modelu XPS M1330 - abych upřesnil)
Konečně se i objevila textová verze recenze Dellu XPS M1330 Jinak, co jsem si tak zkoušel na dell.com sestavit tento ntb s mými požadavkami, tak vychází na necelých 1900USD (T7300, 2GB RAM, GF 8400GS, BT, LED display) Odhadoval bych to u nás na nějakých 45-50tKč s DPH (doufám, že to neskoušíte někdo přepočítávat viz výše)
Moc pěkně mne překvapil výkon grafiky, když dosáhla přes 3000bodů 3DMarku05
Dell Latitude XT
152x a 172x je uz na ceskych strankach.. 1330 jsem nekoukal..
-teda jen klasicky sloupcovy prehled. ceny ani moznosti konfigurace zatim ne..
viz. http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
-teda jen klasicky sloupcovy prehled. ceny ani moznosti konfigurace zatim ne..
viz. http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
Forget the past, the future is now, the present`s gone..
Dell XPS M1330 http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
Jaky je rozdil v kvalite zobrazeni ( realne podani barev, kontrast, ostrost atd. ) u standartniho a WLED displeje.
Jaky je rozdil v kvalite zobrazeni ( realne podani barev, kontrast, ostrost atd. ) u standartniho a WLED displeje.
-
- občas něco napíše
Když jsem se koukal na různá zahraniční fóra, tak po tomto ntb je tam oparvdu velká ale sháňka... Bude to značně populární ntb (spíš už je)
Zkoušel jsem si setvavit na UK Dell s výše uvedenými parametry a vyšel by v přepočtu na necelých 50tKč No nechám se překvapit...
Rozhodně mně ale vadí, že má JEN 2 USB porty
Zkoušel jsem si setvavit na UK Dell s výše uvedenými parametry a vyšel by v přepočtu na necelých 50tKč No nechám se překvapit...
Rozhodně mně ale vadí, že má JEN 2 USB porty
Dell Latitude XT
martin013 píše:Dell XPS M1330 http://www1.euro.dell.com/content/produ ... l=cs&s=pad
Tohle by mě také dost zajímalo. Mohl by někdo pls vysvětlit? LED má o něco nižší spotřebu, ale nevím jak se zobrazením. Jestli je to nějaký diametrální rozdíl. Díky
-
- Moderátor
Jen krátce:
- podsvícení je rovnoměrnější, díky to mu se o něco vylepší i pozorovací úhly
- věrnější barvy díky lepšímu spektru led světla
Podrobnosti si dohledej přes svůj oblíbený vyhledávač.
- podsvícení je rovnoměrnější, díky to mu se o něco vylepší i pozorovací úhly
- věrnější barvy díky lepšímu spektru led světla
Podrobnosti si dohledej přes svůj oblíbený vyhledávač.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Nemyslím, že je to jen vina dell.cz je to vina spíše celého trhu ČR Ve všem jsme takříkajíc o krok pozadu Pls nereagovat abychom netvořili flame
Jinak zpět k XPS M1330... Celkem mne překvapilo, jak je displej ohebný!!A přitom prý netvoří "duchy". Je to znatelně vidět na videorecenzi od notebookreview
Jinak zpět k XPS M1330... Celkem mne překvapilo, jak je displej ohebný!!A přitom prý netvoří "duchy". Je to znatelně vidět na videorecenzi od notebookreview
Dell Latitude XT
V USA uz je k dispozicii a Dell sa teda poriadne chysta vytiahnut peniaze z vrecak:
SSD disk + 500$ oproti zakladu
LED panel + cca 170$ oproti zakladu
Konfiguracia s T7100, 2x1GB, 160GB/5400ot, GF 8400M GS/128MB, DVD+-RW, LED displej + webcam, 85Wh bateria, WiFi -n, BT, 3 roky NBD+ADP stoja okolo 2200US$ + dan, takze u nas to bude odhadom za 70-75 tisic s danou.
Prajem prijemne sny
C
SSD disk + 500$ oproti zakladu
LED panel + cca 170$ oproti zakladu
Konfiguracia s T7100, 2x1GB, 160GB/5400ot, GF 8400M GS/128MB, DVD+-RW, LED displej + webcam, 85Wh bateria, WiFi -n, BT, 3 roky NBD+ADP stoja okolo 2200US$ + dan, takze u nas to bude odhadom za 70-75 tisic s danou.
Prajem prijemne sny
C
No tak to urcite.
Ano, nebude tak levnej jako v US, ale staci se orientacne kouknout k evropskym dellum na ceny.. zas tak drahy to nebude. A jako vzdy se vyplati koupit co nejmin ram a maly hdd a dokoupit zvlast, vyjde to mnohem lip.
Mam moznost ho koupit v japonsku za nejakych 30 s dani v konfigu co pises, no uvidime co za ceny nahodi dell.cz
PS: Do SSD te nikdo nenuti, osobne si pockam az bude aspon 64GB a pak do toho pujdu. Za novinky se plati...
Ano, nebude tak levnej jako v US, ale staci se orientacne kouknout k evropskym dellum na ceny.. zas tak drahy to nebude. A jako vzdy se vyplati koupit co nejmin ram a maly hdd a dokoupit zvlast, vyjde to mnohem lip.
Mam moznost ho koupit v japonsku za nejakych 30 s dani v konfigu co pises, no uvidime co za ceny nahodi dell.cz
PS: Do SSD te nikdo nenuti, osobne si pockam az bude aspon 64GB a pak do toho pujdu. Za novinky se plati...