Správné teploty v počitači
Správné teploty v počitači
Chtěl bych se zeptat jaké jsou správné teploty v počitači.Děkuji
-
- guru
-
- Moderátor
Náhodou to jimmyjames vystihl docela dobře
. Nezáleží ani tolik jaké jsou konkrétní hodnoty, ale důležitý je aby teplota těla ntb nijak neomezovala člověka při práci a aby ani při dlouhodobé zátěži nedocházelo ke snižování výkonu nebo kolapsu systému.

Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
-
- guru
Zacker píše:No nevím co jsi čekal, když chci vědět optimální teploty tak je třeba napsat u jakého počítače (konfiguraci).
Jinou teplotu bude mít notebook s Core duo a integ. grafikou a jinou nejvýkonnější Core 2 Duo s posledním modelem grafické karty od nVidie.
Přesně tak. Jako co sem mu asi měl odpovědět?!

IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
-
- guru
Pavel píše:Jsi patrně hodně mladý a pyšný.Ujišťuji Tě,že nemáš na co.Takže pokoru a odborně orgumentuj.
Nechcu se tě nějak dotknout, ale ty ovládáš magii? Věštění z koule? Nebo snad vykládáš karty? Znáš mě snad osobně? Jak jinak můžeš tvrdit to, co jsi napsal, kdž mě vůbec neznáš? Co kdybych byl třeba zakladatel a majitel středně velké firmy poskytující připojení k internetu s platem, o jakém se ti ani nesnělo? Myslíš, že ani tehdy bych neměl být na co pyšný?

Ne, bohužel nejsem majitel žádné firmy. Ovšem pokud mne vůbec neznáš, nemůžeš o mne nic tvrdit...
Chápu, že tě moje odpověď mohla trochu urazit. Ovšem nenapsal jsem nic, co by nebylo věcně správném a zároveň jsem napsal asi jediné, co lze na takto špatně formulovaný dotaz odpovědět...jen jsem se to pokusil napsat v nářečí a dát tomu tak trochu humornou formu

Nic jsi nepochopil,můžeš mít pravdu,ale musíš ji umět sdělit.To co jsi předvedl není důstojné majiteli středně velké firmy,to spíš opravdu odpovídá mladšímu puberťákovi.Forum je tu proto, abych se zeptal ,pokud něco nevím, se všemi konsekvencemi.Pokud chceš radit ,musíš být přitom slušný a počitat i s tím,že ten druhý tuto tematiku neovládá ,ale to neznamená,že ani on nemusí být majitelem středně velké firmy v jiném oboru.Pokud neumíš být slušný,tak neraď.
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
No, přijde mi to zbytečný se takhle dohadovat, protože jimmyjames nenapsal nic neslušného a pokud jste nepohcopil smysl jeho příspěvku, není to jeho problém. I když je pravda, že si to mohl odpustit.
Takhle už to v diskuzích chodí, nikdo nemá povinnost Vám radit a pokud něco potřebujete, musíte se umět správně zeptat. Pokud svou otázku chybně/nepřesně formulujete, musíte počítat s tím, že nedostanete přesnou odpověď.
Za interpunkcí se dělají mezery. Ve výsledku text vypadá přehledněji a neodradí další dikutující od jeho přečtení.
Takhle už to v diskuzích chodí, nikdo nemá povinnost Vám radit a pokud něco potřebujete, musíte se umět správně zeptat. Pokud svou otázku chybně/nepřesně formulujete, musíte počítat s tím, že nedostanete přesnou odpověď.
Za interpunkcí se dělají mezery. Ve výsledku text vypadá přehledněji a neodradí další dikutující od jeho přečtení.
Dušan Janošík | www.DJanosik.cz
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že ta poznámka je součástí podpisu a vůči Vám to není nic osobního ...
Dušan Janošík | www.DJanosik.cz
-
- guru
Presne tak
Pokud nejste pubertak definovany v mem podpisu, tk se vas to vubec netyka... Jakapak tedy urazka? Jinak ja nemam vubec za povinnost vam tady radit, stejne jako nikdo jiny, tkze predne mate vy poradne formulovat otazku!
Jinak interpunkcni znamenko (carka) ve vete se pise hned za slovo, pak nasleduje mezera o sirce jednoho znaku a nasledne dalsi slovo! Za dalsi, za vetou/souvetim se pise tecka, ne carka! Kde jste tohle videl?? Ani dite ve treti tride ZS mi snad nikdy nenapsalo mezeru pred carkou, natozpakcarku misto tecky (rok jsem ucil PC krouzek na ZS)...

Jinak interpunkcni znamenko (carka) ve vete se pise hned za slovo, pak nasleduje mezera o sirce jednoho znaku a nasledne dalsi slovo! Za dalsi, za vetou/souvetim se pise tecka, ne carka! Kde jste tohle videl?? Ani dite ve treti tride ZS mi snad nikdy nenapsalo mezeru pred carkou, natozpakcarku misto tecky (rok jsem ucil PC krouzek na ZS)...
o můj bože. Lepší nám řekněte jaký máte notebook, myslím HW specifikaci, aby jsme vám tady mohli poradit a sdělit jaké teploty jsou zhruba ideální a kolik by neměli překračovat, samozřejmě pokud se vám roztejká plast tak to asi ideální není. Sdělte nám své teploty a HW specifikaci pak se o tom tady můžeme bavit dál.
tento účet již není aktivní.
Myslim že chtěl odpověd tipu na 70 stupních procesoru máš nastavenej reset počítače pač by mohlo dojít k poškození bo tak..
Ja osobně ze zkušenosti - procesor pod 60 - když šedesát tak vyčistit větráky bo přikoupit. Za běžnýho provozu max 50..
Ja osobně ze zkušenosti - procesor pod 60 - když šedesát tak vyčistit větráky bo přikoupit. Za běžnýho provozu max 50..
Naposledy upravil(a) Lucason dne 29 čer 2007 19:49, celkem upraveno 1 x.
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.