nnevimm píše:neni nahodou ta 8600GT 512mb -> 256mb + 256mb hypermemory (nebo tak nejak se tomu rika ne) ?
Je to mozné. Melo by jit o Turbo Memory. Treba tim vznika to nedorozumeni a treba jedine co bylo chybou tak to ze si spletli GSko s GTckem. Ale vesmes je to sumafuma. Hlavne kdyz my dostanem to co jsme si objednali.
Tak uz ho mam. Konstrukce podle me vyhovujici. Funguje ok az na instalaci operacniho systemu...musel jsem vypinata SATA a pak tam XP jdou. Jinak uz to nemelo ani ovladace na XP a tak jsem je musel stahnout z VBI.cz
Jako zátěžovej test je nejlepší pustit něco náročnýho na procesor(např Orthos), dát tomu nízkou prioritu a nechat minimálně 5x dokola projet 3DMark, když to přežije je velká pravděpodobnost, že to přežije všechno .
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Chtěla bych se zeptat, které šasi z tech 2 doporučujete ti z Vás co už ho máte a hlavně jestli se Vám podařilo získat bluetooth a WIFI zdarma na kartu ISIC a kde nebo jestli je zase nejaka "reklamština" Nechci se s někym zbytečně dohadovat.
Já teda mám taky s96s a jsem fakt naprosto spokojenej a to jak se vzhledem, tak s výkonem. Jedinej problém je, že se hodně zahřívá ta grafika, ale není to až tak hrozný a snad se to vyřeší časem s nějakým lepším biosem.
fl90 je možná o něco výkonější, co se týče 3d aplikací... taky je o něco levnější... Ale je hnusný
no ja sem odpoledne objednaval Fl90 a asi po 4 hodinach mi volal chlapek ze to potvrzuje a ze tam ta wifi bude. objednaval sem na notebooknamiru.cz takze je to snad v klidu