EBAY - nákup baterie

notebooky Acer (Aspire, TravelMate) a vše kolem
ruczub
občas něco napíše

EBAY - nákup baterie

Příspěvekod ruczub » 04 bře 2010 16:41

Dobrý den všem, můžete se podělit se svými zkušenostmi s nákupem na ebay - nákup náhradní baterie - ceny přívětivé, ale co kvalita? Řešil jsem to s uživatelem dzulio, kde jeho zkušenost co se týká kvality není dobrá. Co Vy ostatní, můžete napsat Vaše zkušenosti?
Díky.

EasyM@n
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod EasyM@n » 22 bře 2010 20:01

Jednou jsem kupoval kamošovi na ebay baterii do nějakého starého NB, tuším DELL C510 (PIII, 240MB RAM)...Měl tam hodně jetou baterku, která mu vydržela tak 15 minut. Koupil jsem tedy ze zahraničí (z Číny) za 7 kil novou a ta mu překvapivě nevydržela o moc déle.. cca 40 min.. takže na té kvalitě asi něco bude. Ale samozřejmě se tato moje jediná zkušenost nedá zobecnit na všechny prodejce a všechny baterie...

miso.okruj
píše často

Příspěvekod miso.okruj » 24 bře 2010 07:58

tak skus ebay ale nie cinskeho predajcu ale UK predajcu...oni su vacsinou spolahlivejsi...
Dell E5470

bobo99
občas něco napíše

Příspěvekod bobo99 » 25 bře 2010 10:27

miso.okruj má pravdu,kupoval jsem nedávno LCD,přišlo jiné,takže 2500Kč v čudu-reklamace asi nevyjde,protože poštovné cca 450Kč plus nějaké papíry z celnice a 2ks přeložené do angličtiny,takže další peníze-budu se muset smířit,to co mělo být o 1500Kč levnější,je nyní o 2500Kč dražší-také číňan

P.S.Není to sice nákup baterie,ale LCD-ale myslím si že je to jedno co na booka kupuješ,fakt bacha na prodělek
acer aspire 2920z

xheretic
píše často

Příspěvekod xheretic » 25 bře 2010 21:13

Trochu bych tu uvedl na pravou miru nektere informace.
1) Postovne do Ciny muze byt opravdu 450, ale pokud to posles jako prioritni psani (muzes klidne i dost velkou krabici) tak jsi s cenou nekde kolem 150kc - nekolikrat vlatni zkusenost, vzdy doslo. Dale doporucuji priplatit si jeste 15kc za dodejku, to abyste meli potvrzeni ze zbozi ten Cinan skutecne prevzal a nemohl se vymlouvat ze nic nedorazilo.
Takze reklamace na Ebayi vzdy bez problemu.

2) Celnici ze zakona nelezou do zasilek do hodnoty 200USD, tedy cca 4000kc. Pouze v pripade ze maji podezreni na nejakou ilegalni zasilku. Pokud vam i tak balik otevrou a je v nem zbozi opravdu do teto maximalni castky, znova ho zalepi a predaji poste k normalnimu doruceni.

bobo99: Asi jsi udelal chybu ze jsi tomu prodejci vyslovne nenapsal aby uvedl na balik vyse zminovanou maximalni castku a hlavne aby to poslal jako Gift - cili darek...to vse pomuze k nezajmu celniku o danou vec.

Uz jsem z Ebayje z temer vsech koutu sveta koupil 100ky veci a vzdy to nakonec dopadlo pro me finance dobre :)
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT

michalko58

Příspěvekod michalko58 » 26 bře 2010 08:58

Tiez by som dodal, ze na eBay je kupujuci do sumy 2000$ chraneny priamo PayPal, pre pripad, ze by bol predavajuci neseriozny a nic neposlal atd. Tkatiez som kupoval uz niekolko veci cez eBay a plna spokojnost. Vsetko bolo od cinanov 2x z Hong Kongu a 1x od cinana z USA, kde som danu vec aj reklamoval a vsetko prebehlo bez najmensieho problemu (Ak si odmyslim skutocnost, ze z USA na Slovensko ide zasielka 9 dni a zo Slovenska do USA 3 tyzdne pri dobrom vetra. Tak ale co by clovek chcel od slovenskej posty vsakze...). Kazdopadne odporucam nakupovat iba nove veci a iba od obchodnikov, ktori uz maju aku taku reputaciu a vyzeraju byt seriozni!

Zpět na „notebooky Acer“