dell inspiron 6400
dell inspiron 6400
tak uz jsem rozhodla pro tenhle notas jen nevim, zda si tam dat windows XP nebo vistu. ????
Záleží na tom, z jakého hlediska se to bere.
Že by byly stabilnější bych ani moc neřekl. Hezčí určitě jsou (zase jak pro koho). Za pár let se třeba bude přecházet na Visty stejně tak, jak se začalo na XP.
Vista je ještě plná chyb, proto bych raději volil XP, se kterými mám zkušenosti, nebrzdí PC/NB tak, jako V. Později budou V levnější, takže nebude takový problém si je popř. koupit.
Že by byly stabilnější bych ani moc neřekl. Hezčí určitě jsou (zase jak pro koho). Za pár let se třeba bude přecházet na Visty stejně tak, jak se začalo na XP.
Vista je ještě plná chyb, proto bych raději volil XP, se kterými mám zkušenosti, nebrzdí PC/NB tak, jako V. Později budou V levnější, takže nebude takový problém si je popř. koupit.
No tak o displejoch sa tu toho uz napisalo vela, ale ja tiez riesim tuto dilemu. Tento tyzden som bol v show room dell a napriklad u latitude D531 je to tak ze 1280x800 je to matny a pri 1400x900 je leskly. Takze mozno to tak bude aj pri Inspirione. Leskly ma lepsie farby a lepsie rozlisenie ale zase sa v nom vsetko odraza, takze je to na individualnom posudeni a na tom kto je na co zvyknuty. Ja budem asi volit ten leskly 1400x900 aj ked momentalne mam matny, ale to rozlisenie je fakt lepsie a moj subjektivny nazor na ten matny co som tam videl je, ze tie farby sa mi az tak zase nepacili a prisli mi trosku "vytahane". Pre teba a hlavne pri tvojich poziadavkach na notebook by som jasne volil 1400x900.
P.S. Urcite objednavaj po telefone, su tam celkom ochotni ludia tak mozno este nieco usetris
P.S. Urcite objednavaj po telefone, su tam celkom ochotni ludia tak mozno este nieco usetris

Zpět na „Jaký vybrat notebook“