Sony VAIO EB1S1E/WI
-
- občas něco napíše
Sony VAIO EB1S1E/WI
Čaute , mám tento noťas cca týden od první chvíle se zdál opravdu vpohodě co se vzhledu i funkčnosti týče vše bez problému v prostředí windows téměř nejde slyšet i při práci ve wordu přehravání filmů opravdu minimálně hlučný , problém nastal , když jsem prubnul jak bude dávat hry , rozjel jsem na něm assasin creeda na plné detaily běželo to opravdu vpohodě bez záseku(hlučnost šla ale hodně nahoru , prostě chlazení se rozjelo opravdu znatelně) , ale cca po 10ti minutách hraní to zamrzne pak se oběví černá obrazovka a je konec jede jenom zvuk , ale do hry uz nenajede , docela mě to zarazilo protože jsem byl přesvědčen že u tohohle nb nebude problém , teploty jsem neměřil , jesli to někdo přečte budu rád za nějaké postřehy atd. čím by to mohlo být atd. , díky.
-
- občas něco napíše
No pokud je problem s crackem, tak nebude problem v sedmickach Dle me nijak moc chybove nejsou, zvlaste pokud je updatujes...na service pack si jeste pockas.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64