izzi píše:cus
anglicky OS - jsou jen kdyz mas ty nejlevensji win7 .. ale i tak to neni problem do nich dat CZ .. ja osobne jsem si na tu Aj uz docela zvykl..takze si tam CZ davat nebudu
vaha - jo je tezsi..obzvlast kdyz ho mam v batohu a taham i zdroj .. ale na to jsem si taky uz nak zvykl a zvlast extra mi to uz moc nevadi
jinak ho mam stale bezne na nohou kdyz lezim v posteli atak a nak necejtim ze by byl tezky :p
chybi num. klavesnice - tak si porid m17xa nebo si kup k nemu num. klavesnici .) ja si zvykl uz psat cislicka se shiftem
nema HDMI - nema mno .. ale m17x prej jo .. aspon ma VGA
vysoka cena - porovnej cenu s notasama co jsou u nas na trhu ..
bouzel mame debilni stat kde musis z toho platit DPH u nas a i v USA .. jneze v USA to dela pouhych 6-8%
jinak je to pomerne levny NB kdybys bydlel v USAmyslim ze u nas na trhu nenajdes nic srovnatelnyho za cenu AW..
ty hry ti asi neotestujibouzel nejsem fanda strilecek takze si je nechci kupovat .. zkousel jsem kuli tobe stahnout to GTA a nak jsem se nemohl dostat prez to online regnuti
hry ktery jsem testoval na max detajly
novej colin Dirt2
dragon age
Call of Duty Modern Warfare 2
Borderlands
vsechny hry krasne slapali bez lagu a vsude jsem maxoval vse co slo vcetne vyhlazovani a pod.
stahl jsem si ted Star Wars The Force Unleashed .. ale tam mi nak blbne menufungujou v nem jen sipky do leva a prava a nak nejde zmacknou enter
M17x nechci, staci jen 15" obrazovka. To se asi ani moc nehodi na prenaseni.
Skoda te numericke, dost s ni pracuju.
Jj ty dane to je hrozny fakt..V USA by to byla fakt pecka takto.
U toho GTA tam kdyz nekde das ty smlouvu tak dole je neco jako vytvorit mistni profil a pak to jede a nemusis byt pripojen.
Kazdopadne diky mockrat za info, urcite mi to pomuze pri rozhodovani..