![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
To je otázka spíše na výrobce MSI.
Hm...dobře vymyšlené.Na nejvyšší nastavení třeba Crysis? Jasně tak 5Fps,že? To mi nedá na MAX ani moje Qosmio X300-15G a to je výkonem někde jinde.A navíc bych rád viděl teploty okolo 60 stupňů po pár hodinách hraní.Něco se Ti asi zdálo,že? Měl jsem GT 735 a 60 stupňů tam rozhodně nebylo a to byla 17ctka.Tady si prostě každý píše blbosti.A ostatní tomu slepě věří.Tečka.1sefko píše:Takže s týmto NTBookom som zatiaľ maximálne spokojný. Už som si ho priniesol z práce domov, nainštaloval som Win 7 Ultimate 64 bit na čisto, zatiaľ šlape bez jedinej chybičky, šlapú aj všetky programy, ktoré som tam nainštaloval (niektoré sú vyslovene na 64 bit OS) iné sú kompatibilné, ale musel som stiahnuť najnovšie verzie, ako napr. VLC player, Cowon Jet Audio, Acronis True Image a p., Nera tam mám osmičkovú verziu, kodeky som tam dal Shark codecs for Win7 aj s doplnkom na 64bit OS. Vôbec mi ale nefungovala žiadna, ani nanovšia verzia BSPlayeru. Dokonca som zistil, že na oficiálnych stránkach MSI sú k tomuto modelu aktualizované drivery kompatibilné aj s Win7 na 64bit OS, ale treba ísť na stránky nie CZ, ale stiahol som to myslím na Global alebo stránkach UK, kde je aj model GT628. Uvádzajú tam, že sú to drivery na Win7 32bit, ale keď si to človek stiahne a rozbalí, tak je tam aj 32bit aj 64bit - ale nie na všetkých. Čo sa týka filmov, divX-y, DVD aj mkv šlapú bez problémov. Krásny obraz (trochu som si upravil obrazovku cez NVidia-pridal som digitálne oživenie a pod. Zatiaľ všetky hry, čo som tam na skúšku nainštaloval som skúšal na najvyššom rozlíšení, max. nastavenia v antialiasing, efektoch a tých ostatných blbostiach išli bez jediného zamrznutia či seknutia a to: Tomb Raider Underworld, The Elder Scrolls 4 Oblivion, Crysis, COD Modern Warfare 2, Mass Effect 1 aj 2, Hellgate London, Sacred, S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl a Left For Dead 2. Možno ich bolo viac, ale teraz narýchlo si na všetky nespomeniem, podstatné je, že všetky šlapali na max. detaily bez problémov. Hral som celú Sobotu od rána až do 03:00 h v noci bez vypnutia NTBooku a medzitým som cez Everest pozeral teploty gr.karty aj procesoru a teploty som nikdy nemal vyššie ako 60 st. a to som ho mal položený normálne na stole. Trochu sa sice zohrievalo šasi na pravej strane od Touchpadu, ale žiadne pálenie ruky a pod. ako som sa tu niekde na fóre dočítal. NTB bol tichý, hral som s myšou a ani ten vzduch ktorý vyfukuje ventilátor z pravej strany vôbec nieje horúci. Výkon procesoru je normálne 2,2GHz a pri zapnutom turbe sa zvýši výkon oboch jadier každé na na 2,53GHz. Skúšal som aj výdrž tej 6 článkovej baterky a so zapnutou wi-fi na ECO mode pri surfovaní po nete mi baterka vydržala tesne pod dve hodiny. Pri hraní hry som baterku netestoval, ale odhadujem tak menej ako hodinu. Plánujem kúpiť 9 článkovú, už som aj našiel na nete obchod kde ju majú a dokonca 10,8 V, lebo zatiaľ všetky čo som videl mali 11,1 V a neviem čo by to spravilo keby som použil baterku s vyššou voltážou. Vôbec mi nevadí ani česká klávesnica, lebo ten kto je zvyknutý písať už automaticky vie, aké slovenské znaky, resp. písmená sa tam nachádzajú. Alebo si kúpiť samolepky a prelepiť si ich slovenskými znakmi, ale mne osobne sa to zdá zbytočné. Je to v pohode tak, ako to je. Prikúpil som si k tomu bluetooth myš - super. A kúpil som si sluchátka SPEED LINK MEDUSA 5.1 Gaming headset. To nemá chybu. Chvíľu mi sice trvalo, kým som si to ponastavoval, ale pri posluchu či už hry, alebo filmu v 5.1 zvuku mi padla sánka. Takže čo sa mňa týka - maximálna spokojnosť. Ja len dúfam, že mi čo najdlhšie vydrží bez poruchy.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů