Rozšíření záruky NBD
Rozšíření záruky NBD
Mám ntb s dvouletou zárukou NBD. Nevíte někdo, zda dell umožňuje zakoupit nějaké rozšíření záruky, po uplynutí té první. A případně za kolik. Díky.
-
- Moderátor
da. CompleteCare Accidental Damage Cover http://www.dell.com/content/topics/glob ... l=en&cs=19
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
mystikp píše:Mimochodem, dá se k Dell notebookům přikoupit i záruka "s protection" - například když mi padne na zem - že mi to opraví?
Stránky Dellu jsem asi nepochopil, nemůžu se tam nějak vyznat, nic jsem nenašel.
Dokonce se dá pořídit tzv. CompleteCare MultiCare kterou mám i já. To jest pojiíštění (záruka) proti náhodnému požkození + pojištění (záruka) proti odcizení + klasická 3 roky NBD záruka.
K tomu pojištění proti náhodnému požkození mi v Dellu řekli, že to platí i třeba v případě že notebook "omylem" přejedu autem No neber to
Dell Presicion M4400 | CPU Intel C2D T9550 2.66GHz 6MB | RAM 4GB DDR2 800MHz | GPU nVidia Quadro FX770M 512MB DDR3 @ 600/900/1650 | WXGA+ LED Samsung | HDD 320GB 7200RPM | Backlit keyboard | Intel Wifi 5300 | BT 370 | CompleteCare 3 years | 3DMark06: 7215
NBD je přece ve standartu, až na výjimky (Elektroworld).
Rozšířit na další roky by měla jít kdykoliv v průběhu záruky, ale raději si to ověř na lince Dellu
Rozšířit na další roky by měla jít kdykoliv v průběhu záruky, ale raději si to ověř na lince Dellu
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
alfah4ns píše:NBD je přece ve standartu, až na výjimky (Elektroworld).
ano tak som to myslel.. napr. 2 rocna NBD rozsirit + 1 rok
alfah4ns píše:Rozšířit na další roky by měla jít kdykoliv v průběhu záruky, ale raději si to ověř na lince Dellu
toto som potreboval vediet ale jasne zavolam, bude to istejsie
diky
Poslal jsem dotaz na www.dellpoint.cz (jeden ze smluvních partnerů). A odpověděli mi:
Záruku Vám bez problému prodloužíme, lze to provést bez osobní návštěvy u nás. Můžete rozšířit na 3 nebo 4 roky, tedy o 1 či 2 roky. Pošlete nám prosím sériové číslo notebooku (service tag) a dále kontaktní údaje vlastníka notebooku, tedy jméno, adresu a telefon.
Ceny bez DPH 20%:
2162 Kč o 1 rok
2817 Kč o 2 roky
Vystavíme Vám zálohovou fakturu a po jejím uhrazení Vám bude záruka prodloužena. Záruku můžete zakoupit kdykoliv před vypršením, i když bych pro jistotu nedoporučoval čekat do posledních dnů. Záruka Vám bude přičtena ke stávající.
Záruku Vám bez problému prodloužíme, lze to provést bez osobní návštěvy u nás. Můžete rozšířit na 3 nebo 4 roky, tedy o 1 či 2 roky. Pošlete nám prosím sériové číslo notebooku (service tag) a dále kontaktní údaje vlastníka notebooku, tedy jméno, adresu a telefon.
Ceny bez DPH 20%:
2162 Kč o 1 rok
2817 Kč o 2 roky
Vystavíme Vám zálohovou fakturu a po jejím uhrazení Vám bude záruka prodloužena. Záruku můžete zakoupit kdykoliv před vypršením, i když bych pro jistotu nedoporučoval čekat do posledních dnů. Záruka Vám bude přičtena ke stávající.