Asus s GTS360M
orgasmic píše:CaC 4 na FullHD a HIGH krasne plynule.
Zkousel jsi uz na tom tvym delu Armu 2?
Lenovo Y500 [ FullHD, Intel Core i5 3230M, NVIDIA GeForce GT 750M 2GB GDDR5, 4GB DDR3, 1TB HDD, Win 8.1 64-bit ]
Samsung Galaxy Tab 3 [ 7 palců, 8 GB, verze SM-T210 ]
iPhone 4 [ 16 GB, iOS 7.1.2, nonJB, O2 CZ ]
Samsung Galaxy Tab 3 [ 7 palců, 8 GB, verze SM-T210 ]
iPhone 4 [ 16 GB, iOS 7.1.2, nonJB, O2 CZ ]
Tak od vcerejska ho mam doma (i7) a prisel bez batohu a mysi takze je nejspis vubec nedavali. Prijde mi ze notebook je celkem velkej a v batohu mam problem s mistem jako se 17". Co me celkem prekvapilo je ze displej je celkem utopenej v plastu a vypada celkem male. Jinak repraky hrajou prumerne (moje stary MSI GX600 hralo teda o trosku lip) ale cekal sem lepsi. Jinak kdyz dam mod Office tak je krasne tichej a nestalo se mi ze by to byl malej vykon pro veci co delam (nic se nesekalo). Pri modu Perfomance se jednou za cas pusti ventilator celkem dost na hlas ale je to vzdy na chvili. Uvidime jak na tom bude az se vetrak trosku zaprasi prachem. FullHD rozliseni je super mel sem strach aby to nebylo az moc maly ale plne mi to vyhovuje. Horsi sou pozorovaci uhly ale nic hroznyho (MSI melo lepsi). Zatim sem moc nehral takze pak naky dojmy z her napisu dyl ale zatim co sem zkousel tak FullHD a vetsinou nejvyssi detaily.
Jinak zatim nvm jak nastavit ten 5.1 zvuk do receiveru, v testu u windowsu v nastaveni zvuku kdyz zkusim DTS tak na receiveru se zobrazi DTS a test je v 5.1 ale nvm jak mam tu 5.1 nastavit tak aby hrala i v HD filmech. V realteku se neda nastavit vubec nic.
I kdyz to asi tak nevypada tak sem s nim spokojenej ale proste naky veci sem cekal lepsi.
Jinak zatim nvm jak nastavit ten 5.1 zvuk do receiveru, v testu u windowsu v nastaveni zvuku kdyz zkusim DTS tak na receiveru se zobrazi DTS a test je v 5.1 ale nvm jak mam tu 5.1 nastavit tak aby hrala i v HD filmech. V realteku se neda nastavit vubec nic.
I kdyz to asi tak nevypada tak sem s nim spokojenej ale proste naky veci sem cekal lepsi.
Nenasel ste uz nekdo ty novy ovladace ke grafice? A nestava se nekomu ze po delsi dobe kdy ntb bezi jde pomalejs internet? Me se to stava doma i ve skole a celkem uz mi to zacina vadit a vubec me nenapada cim by to mohle byt.
edit: Tak nvm jestli to je signalem nebo necim jinym ale internet jde normalne kdyz vylezu z pokoje . S zadnym notebookem sem tam v zivote nemel problem (MSI, DELL, Asus, Acer). Mam 8MB net a stahuju kolem 50KB nevite jak to vyresit?
edit: Tak nvm jestli to je signalem nebo necim jinym ale internet jde normalne kdyz vylezu z pokoje . S zadnym notebookem sem tam v zivote nemel problem (MSI, DELL, Asus, Acer). Mam 8MB net a stahuju kolem 50KB nevite jak to vyresit?
Zkus prostě nějaké poslední z laptopvideo2go.A ten pomalejší WEB nemá nic společného s dobou provozu přístroje.To je spíše problém v připojení apod.Jestli máš Wi-fi tak je problém se signálem apod.Někdy je problém i se slabou Wi-Fi kartou v notebooku.(obvykle stačí přehodit pár kabelů a vše je v pořádku)
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Stahni si oficialni primo od Nvidia 197.16 ,cerstve vydane!
http://www.nvidia.com/object/notebook_w ... _whql.html
http://www.nvidia.com/object/notebook_w ... _whql.html
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Tak sem si stah primo ze stranek NVidie ty nejnovejsi (z 29.3.2010 myslim) a po nainstalovani se mi silene sekaly HD filmy tak sem se vratil k tem co jsou na CD a jde zas vse v pohode.
Jinak nevite nekdo jak vyresit tu wifinu? Dal jsem i novy ovladace a to se to trosku zlepsilo ale porad to je hrozny uz si fakt nvm rady. Diky
Jinak nevite nekdo jak vyresit tu wifinu? Dal jsem i novy ovladace a to se to trosku zlepsilo ale porad to je hrozny uz si fakt nvm rady. Diky