Soutěž o notebook a LCD z limitované edice Acer
-
- občas něco napíše
-
- píše často
to bych taky rád věděl - "Soutěž bude uzavřena v pondělí 29. 3. 2010" nicméně kdy proběhne losování a vyhlášení výherců, to v pravidlech vůbec není - první bod pravidel akorát zmiňuje nějaký "daný den" ("do slosování se dostává jen soutěžící, který k danému dni losování ceny splnil všechny úkoly":roll: ) a poslední bod pak že se losuje neveřejně... anebo jsem něco přehlédl?
taky se pripojuji za dodani informace - nicmene v clanku o soutezi je uvedeno datum 29.3. a zadne jine, proto predpokladam, ze onen "dany den" je toho 29.3. a tudiz losovani uz melo probehnout davno... to by se taky za "dany den" mohl povazovat kterykoliv den a teoreticky by mohlo losovani probehnout treba za 10 let a vyhry by nebyly vydany nikdy...
- Chlebovnik
- guru
-
- píše často
Stejne jako skoro 300 dalsim lidem, kteri se teto souteze zucastnili...doufam jen ze zde vsichni nenapisou o tom, jak zadny mail neobdrzeli...
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
Nějak se v tom ztrácím, ale pravda je, že soutěž by měla být průhledná a právně čistá. Pravidelně jsem kontroloval soutěžní otázky, nějaký pátek včetně dneška je tam poslední:
4. jakým počítačem se připojujete na net?
A článek s vyhodnocením uvádí PĚT soutěžních otázek. Kde jsem soudruzi udělal chybu???
Výhercům, kteří byli kontaktováni na mail a který nikdo neviděl taky blahopřeju.
4. jakým počítačem se připojujete na net?
A článek s vyhodnocením uvádí PĚT soutěžních otázek. Kde jsem soudruzi udělal chybu???
Výhercům, kteří byli kontaktováni na mail a který nikdo neviděl taky blahopřeju.