V tomto pripade si myslim, ze dodrzeni lhuty 4dnu neni problem, neni totiz potreba shanet nove soucastky nebo provadet nejakou diagnostiku... naopak, myslim si, ze presne za 4dny mu to vrati. Vyfoukat notebook a (mozna nanest novou pastu) je banalita, ktera by u jinych znacek a servisu klidne mohla byt na pockani, Minoret to ale na jedniku s hvezdickou zvladne presne za slibovane 4dny. To az ti odejde zakladni deska nebo neco podobneho, tak to teprve uslysis vymluvy, ze za 4dny to nestihaji... protoze tu momentalne nemaj nahradni dily.
edit: zadny zakon tim samozrejme neporusuji, zakon jim totiz udava 30denni lhutu
Samovolné vypnutí notebooku během hraní
Solitary píše:edit: zadny zakon tim samozrejme neporusuji, zakon jim totiz udava 30denni lhutu
Pokud uvadi 4 dny za zamerem, ze je to tahak k prodeji a nasladnemu obohaceni a clovek to povazuje za jednu z vyhod proc u nich provest nakup, tak tim padem zakon porusuji.
Az budu mit vic casu, najdu presne zneni
-
- občas něco napíše
Jojo, takovéto "tajné dodatky" mají velké firmy moc rády.Solitary píše: Nebo taky oblibene:
Slibuju, ze ti dam stotisic korun ceskych v hotovosti... az ti bude 150let.
Co se týká té 4-denní záruky, tak kamarádovi co má úplně stejný nb tu reklamaci vyřídili velmi rychle, myslím že říkal že do týdne měl notebook doma. Na druhou stranu jsem někde četl, že když se ptali servisního technika Aceru, co ví o přednostním servisu Mironetu, tak jen pobaveně kroutil hlavou.
Neboj, napíšu. Ještě zkusím profouknout otvory, jak tady někdo psal, ale vevnitř se hrabat nebudu když ještě není po záruce.Roman2277 píše:Nedodrží.Je to jen reklamní trik.Napiš jak to dopadlo.
-
- občas něco napíše
Tak možná na žádnou reklamaci ani nedojde, prosál jsem všechny průduchy vysavačem a ejhle, najednou šly teploty dolů i o víc jak 20°C Při prvním měření byla max teplota GPU 93°C, teď dokonce jen 83°C, i když to bylo možná kvůli otevřenému oknu
Netušil jsem, že to bude tak jednoduché Ale radši budu ještě nějakou dobu měřit, jestli to nebyla jen náhoda. Ještě mě zajímá, jaká je nejvyšší doporučená provozní teplota CPU a GPU v notebooku? 80-90°C, nebo radši míň?
Netušil jsem, že to bude tak jednoduché Ale radši budu ještě nějakou dobu měřit, jestli to nebyla jen náhoda. Ještě mě zajímá, jaká je nejvyšší doporučená provozní teplota CPU a GPU v notebooku? 80-90°C, nebo radši míň?
Při nejvyšší zátěži by to nemělo překročit tak85- 88 stupňů.Přes 90 už je hodně.SentinelCZ píše:Tak možná na žádnou reklamaci ani nedojde, prosál jsem všechny průduchy vysavačem a ejhle, najednou šly teploty dolů i o víc jak 20°C Při prvním měření byla max teplota GPU 93°C, teď dokonce jen 83°C, i když to bylo možná kvůli otevřenému oknu
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3