SONY VAIO EB1E1E pro dívku ???
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak. Firma to při nákupu zaplatí, ale pak se jí to vrací a navíc si tím nákupem sníží daň z příjmu.
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
kupovat notebooky na firmu není zase taková věda, od kamoše otec má firmu a kupovali jsme sním na firmu 2 macbooky white..
Ty notasy můžeš mít u sebe a děla s níma co chceš, ale jak příjde nějaká kontrola, tak ty notebooky musí být na firmě, aby viděli že je mají k práci..
No macbook white stojí těch 24K pro studenta se to sníží na 22K
http://www.istylecz.cz/pro-studenty.html
a když chceš koupit mac přes firmu, tak ta cena klesne 20K.
Ty notasy můžeš mít u sebe a děla s níma co chceš, ale jak příjde nějaká kontrola, tak ty notebooky musí být na firmě, aby viděli že je mají k práci..
No macbook white stojí těch 24K pro studenta se to sníží na 22K
apple MacBook White 2.13GHz, 2GB RAM, 160GB, Nvidia GeForce 9400M
kovy píše:No macbook white stojí těch 24K pro studenta se to sníží na 22K
Tato nabídka bohužel platí jen do 30.3.2010, ale děkuji za ochotu.
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
sandy68 pises tu veci jako ze macbook je tvuj sen atd. ale cim dal vic mi pripada ze si jedna z tech lidi, kteri jabko chteji jen jako stylovku a vubec si neuvedomuji ze tam je neco jako operacni system Mac, tudiz tam nedas klasicky word a spoustu programu, ktere jsou jen pro okna, krom toho se ti budou i obtizneji shanet, jelikoz v cr mac zas moc rozsireny neni. A davat na macbook windows (v pripadde ze by tam ta moznost byla) je podle meho prinejmensim spatny krok. Zadny stroj s Macem jsem nikdy nemel (a popravde bych ani nechtel, protoze proste nejsem cilova skupina), takze pokud pisu nesmysly tak me nekdo vlastnici macbook opravte.
Nevím,ale notebook od Apple bych v Čechách moc nedoporučoval.To Vaio je lepší volba příp.jak psal Swarm nějaký Acer Timeline v olympijské edici je taky fajn přístroj.Lehký,výkonný a pěkný.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
@Was3k: Děkuji za upřímnost, ale máš pravdu jen v něčem. Líbí se mi Mac, ptž je stylový, ale ne jen kvůli tomu, že je to jablíčko.
1. Mac má svůj vlastní OS, který je imunitní vůči virům. Nemusela bych řešit takové věci jako antiviry a přeinstalovat OS kvůli virům. Hodně lidí to chválí, mám Win už pár let, nějakou dobu jsem měla Ubuntu, ale nebyla jsem s tím spokojená, teď chci vyzkoušet něco nového.
2. Mac má touchpad, který je úplně jiný než ostatní, asi dál to nebudu rozebírat. Většina z nás ví, o čem mluvím.
3. Existuje verze Office pro Mac. Nebojím se toho, že bych to nesehnala.
4. Velká výdrž.
5. Ideální váha.
6. Někdy se stává, že se vám něco líbí, třeba tričko v obchodě, ale nemůžete říct přesný důvod, proč se vám líbí. Prostě se mi to líbí.
@roman2277: Vaio za takovou cenu asi těžko seženu ideální pro sebe, ale děkuji. Osobně se mi nelíbí Acer nebo Asus, nevím proč.
1. Mac má svůj vlastní OS, který je imunitní vůči virům. Nemusela bych řešit takové věci jako antiviry a přeinstalovat OS kvůli virům. Hodně lidí to chválí, mám Win už pár let, nějakou dobu jsem měla Ubuntu, ale nebyla jsem s tím spokojená, teď chci vyzkoušet něco nového.
2. Mac má touchpad, který je úplně jiný než ostatní, asi dál to nebudu rozebírat. Většina z nás ví, o čem mluvím.
3. Existuje verze Office pro Mac. Nebojím se toho, že bych to nesehnala.
4. Velká výdrž.
5. Ideální váha.
6. Někdy se stává, že se vám něco líbí, třeba tričko v obchodě, ale nemůžete říct přesný důvod, proč se vám líbí. Prostě se mi to líbí.
@roman2277: Vaio za takovou cenu asi těžko seženu ideální pro sebe, ale děkuji. Osobně se mi nelíbí Acer nebo Asus, nevím proč.
Skoro 90procent virů je děláno na win, mac osx je dělán uplně jinak takže je odolný většině virů..
sandy68: pokud si macbook pořídíš nedoporučoval bych ti office for mac!!! je to to nejhoří.. lepší bude openoffice..
a jestli chceš macbook jenom jako stylovku pořidit si nějaký acer timeline, ten ti vydrří na baterku i 8 hodin je lehčí a na word, exel a nějaký film ti postačí bohatě.. apple nejeh dobrý, ale taky se může stát že z něho budeš zmatená..
kamošká má macbook a neumí na něm nic(a to mac má plno funkcí)
sandy68: pokud si macbook pořídíš nedoporučoval bych ti office for mac!!! je to to nejhoří.. lepší bude openoffice..
a jestli chceš macbook jenom jako stylovku pořidit si nějaký acer timeline, ten ti vydrří na baterku i 8 hodin je lehčí a na word, exel a nějaký film ti postačí bohatě.. apple nejeh dobrý, ale taky se může stát že z něho budeš zmatená..
kamošká má macbook a neumí na něm nic(a to mac má plno funkcí)
apple MacBook White 2.13GHz, 2GB RAM, 160GB, Nvidia GeForce 9400M
Zpět na „Jaký vybrat notebook“