s 17" matnym IPS lcd panelom... pokial by toto mal byt ten ocakavany dreamcolor 2 tak to by bolo super (ma byt dostupny aj v 8540w)
http://www.notebookcheck.com/Newseintra ... 76c.0.html
edit: quickspecs na hp.com nefunguju
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
swarm píše:Tady by mě výkon té ATI zajímal. Na druhou stranu ATI mi teď přišla ve workstation segmentu mrtvá, tak nevim, jak je to s kompatibilitou.
Stanley.ro píše:A ještě dotaz.. je možný u českýho HPčka nakonfigurovat si to jak bych chtěl?
Ghost píše:ad tie IPS panely> uvidime buduci mesiac (available in may 2010). ked myslia vazne ten 30bit tak dufam, ze to TN nebude. v sucasnosti este nie je afaik 8740w dostupny ani s dreamcolor displejom z 8730w.
Farbenprächtig: HP EliteBook 8740w
Das HP EliteBook 8740w bietet höchste Grafik- und Rechenperformance im edlen Graphitdesign. Wie auch sein Vorgänger verfügt das HP EliteBook 8740w über ein konfigurierbares 17-Zoll-DreamColor Display, das jetzt als IPS Panel über 1 Milliarde Farben in höchster Farbgenauigkeit darstellen kann.
giorgino píše:Teda jestli to s tím 10 bit. S-IPS panelem není nějakej vtip. Četl jsem, že má být dostupný v květnu a má mít 133% Adobe RGB. Příplatek 550 USD.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů