Asus s GTS360M
No z toho sem mel strach ze budu muset instalovat OS znova. Proste ze zacatku mi jde net vetsinou bez problemu (i kdyz nekdy uz taky blbne) a pak proste ta rychlost se snizi tak ze si sotva muzu prohlidnout web.
Jinak nevis jak to preinstalovat kdyz mam original WIN7 k notebooku ale nemam je nikde na DVD? Diky
Jinak nevis jak to preinstalovat kdyz mam original WIN7 k notebooku ale nemam je nikde na DVD? Diky
Sekání HD filmů nemá nic společného s ovladačem GK.(když vyloženě nepoužíváš akceleraci DXVA)Problém je úplně jinde.V čem to vůbec přehráváš? HD filmy Ti bezpečně přehraje procesor.Nejlepší způsob přehrávání HD filmů je instalace CoreAVC 2.0 profesional(do MPC HC) a toto potom akcelerovat GK.Toto nastavení přehraje naprosto vše.I HL 5.1 s tokem 50Mps a 16RF.noba píše:Tak sem si stah primo ze stranek NVidie ty nejnovejsi (z 29.3.2010 myslim) a po nainstalovani se mi silene sekaly HD filmy tak sem se vratil k tem co jsou na CD a jde zas vse v pohode.
Jinak nevite nekdo jak vyresit tu wifinu? Dal jsem i novy ovladace a to se to trosku zlepsilo ale porad to je hrozny uz si fakt nvm rady. Diky
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
roman2277 píše: Sekání HD filmů nemá nic společného s ovladačem GK.(když vyloženě nepoužíváš akceleraci DXVA)Problém je úplně jinde.V čem to vůbec přehráváš? HD filmy Ti bezpečně přehraje procesor.Nejlepší způsob přehrávání HD filmů je instalace CoreAVC 2.0 profesional(do MPC HC) a toto potom akcelerovat GK.Toto nastavení přehraje naprosto vše.I HL 5.1 s tokem 50Mps a 16RF.
Pouzivam K-lite codec a jako prehravac classic media player a asi to muselo bejt tema ovladacema protoze to slo celou dobu v pohode pak sem nainstaloval novy a silene se to sekalo a po nainstalovani starsich zas vsechno v pohode. Nic jinyho sem nedelal.
No možné je v těch přístrojích všechno.Já jsem dnes ráno taky nainstaloval nové 197.16 a nejde mi tlačítko na ovládání Jasu.Je to samý BUG.Jinak,ale CoreAVC 2.0 je daleko lepší na HD filmy.Zkus ho.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Evidentně máš technický problém se signálem.Buď zvedni router nebo je slabá wi-fi karta v notebooku.A jinak jsem na HD filmy(a nejen na ně) objevil nový přehrávač Splash.Naprosto jednoduchý-skoro dokonalý.Sbohem všechny ostatní přehrávače!
-
- píše často
-
- píše často
velmi ste ma nepotesili ale cakal som to...v zahranici som nic dokopy nenasiel s i3...vsetko s i7...a to msi...to skor asi pockam na novsie modely gx640, gx740...netusim kedy asi budu ale snad cim skor
a inac tu je nieco ze je na ceste http://www.mironet.cz/asus-g51jx--i3330 ... +dp106864/ tak neviem ci to len akoze alebo naozaj
fakt ma lakal ten fullHD a ta grafika za tu cenu...ale ked uz nebude tak snad nieco ine sa postasti...
a inac tu je nieco ze je na ceste http://www.mironet.cz/asus-g51jx--i3330 ... +dp106864/ tak neviem ci to len akoze alebo naozaj
fakt ma lakal ten fullHD a ta grafika za tu cenu...ale ked uz nebude tak snad nieco ine sa postasti...
Dell E5470